IPC International – kiállítás és verseny egy helyen

ipc_esemeny

Az IPC International, az elektronikában érdekelt vállalkozások nemzetközi társulása, idén negyedik alkalommal rendezi meg Magyarországon, – az InnoElectro Kiállítás és Konferencia kísérő eseményeként, a világ számos más elektronikai kiállításához (APEX, SMT Connect, Productronica, MIDES, stb.) hasonlóan, – kézi forrasztási versenyét (IPC Hand Soldering Competition – HSC). A verseny a világ számos elektronikai szakmai eseményén ugyanazokkal az áramköri lapokkal, ugyanazokkal az alkatrészekkel és ugyanolyan eszközökkel, technikai felszerelésekkel zajlik, és a nemzeti viadalok nyertesei 2023 novemberében a Productronica kiállításon rendezett világbajnokságra is meghívást kapnak.

Ez a profik versenye

A profik munkáját, hogy miként forrasztanak össze egy komplex nyomtatott áramköri szerelvényt maximum 60 perc alatt, IPC mestertrénerek (MIT) bírálják el az IPC-A-610 3. osztály kritériumai szerint. További értékelési szempontok: általánosan elért minőség és maga a forrasztási folyamat, az áramkör működő képessége és az elkészítés időtartama.

A profik díjai

A győztes és a két helyezett pénzdíjazásban részesül:

  • 1. helyezett – 300 €
  • 2. helyezett – 200 €
  • 3. helyezett – 100 €

Jelentkezési határidő: 2023. március 22.

Az IPC hivatalos jelentkezési lapja az InnoElectro honlapjáról, ide kattintva tölthető le!

A versenyszabályzat és regisztrációs űrlap az alábbi linkről tölthető le!

Az InnoElectro kiállításra ide kattintva regisztrálhat ingyenes belépőjegyéért!

orange

„Várjuk Önt is a Magyarországi Elektronikai Társaság idei kiállítására: InnoElectro, 2023. március 28–29–30!” – InnoElectro Szervező Bizottság

orange

ForrásMELT

További információ:

Az InnoElectro 2023 hivatalos honlapján.

A Magyar Elektronikai Társaság (MELT) hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]