AMADA HRB élhajlító Auto Crowning funkcióval

Az AMADA nagyobb pontosságot és rugalmasságot hoz az élhajlítók piacára.

HRB 1003 ATC prise de vues les 24 et 25 mars 2021 AMADA, Usine de Chateau du loir (photo by Patrick Berger)

Az Európa-szerte több ezer HF típusú élhajlítóval rendelkező AMADA automata bombírozó rendszerével nagyobb pontosságot és nagyobb rugalmasságot biztosít.

Az AMADA HRB Auto Crowning élhajlító új rendszere kompenzálja a felső és az alsó medve elhajlását hajlítás közben, ezáltal növelve a pontosságot a felhasználók számára, valamint 520 mm-es nyitott magassággal és 250 mm-es lökettel rendelkezik az összes standard modell esetében. A gép új AMNC 3i vezérlővel van ellátva, DigiPro digitális szögmérő eszközzel együtt, az egyszerű és hatékony üzemeltetés érdekében, így még a nem képzett kezelők számára is egyszerű a használata.

HRB-1003-ATC-opening-photo

Az új automata bombírozó rendszer számos előnyt kínál minden olyan ügyfél számára, akinek a stabil és megbízható hajlítási folyamat mellett nagyobb pontosságra van szüksége. A konyhai berendezések, bútorok, elektronikai és szerelvényalkatrészek gyártása csak néhány példa az alkatrészek közül, amelyek közvetlenül profitálhatnak ezekből az új funkciókból.

Az AMADA HRB opcionálisan automata mozgó lábpedállal is felszerelhető. Ha egy program több hajlítóállomással rendelkezik, nincs szükség a lábpedál folyamatos kézi mozgatására. Nem ritka, hogy egyes gépkezelők naponta 100-szor mozgatják a lábpedált, ami egy év alatt rengeteg elvesztegetett időnek felel meg. Az AMADA mozgó lábpedálja lehetővé teszi az automata mozgást, ami növeli a termelékenységet.

A gép széles méretválasztékban kapható, az 50 tonnás 2 métertől a 220 tonnás 4 méterig, beleértve a hosszabb löketű változatokat is, amelyek esetén a nyitási magasság 520 mm-ről 620 mm-re növekszik.

AMADA HRB1303

Az ügyfelek számára elérhető, utólagosan felszerelhető opciók közé tartozik az AMADA Bi rendszer a cikluson belüli szögméréshez és -beállításhoz. Ennek a megoldásnak az alkalmazása segít a selejt csökkentésében, ami különösen hasznos a kis tételeket vagy drága anyagokat feldolgozó vállalatok számára. Az AMADA HRB Auto Crowning élhajlító egy vagy két lemezkövető támasszal is felszerelhető. Ez az eszköz karonként 75 kg teherbírású, mely különösen nagy és nehéz alkatrészek esetén hasznos, hogy támogassa a kezelő napi munkáját, növelve az egész folyamat biztonságát.

Az AMNC 3i nagyméretű érintőképernyős 3D vezérlő számos innovatív funkciót tartalmaz, köztük az új “Lite” üzemmódot. A Lite üzemmód tulajdonképpen a HMI egyszerűsítését kínálja, ami viszont gyorsabbá teszi a vezérlés kezelését és meggyorsítja az új alkalmazottak betanítását.

Az új HRB Auto Crowning élhajlító már megtekinthető az AMADA európai kirendeltségein.

ForrásAMADA

További információ:

EPL-TECH Kft.

dr. Illyés Péter

+36 20 342 7969

sales@epl.hu

www.epl.hu

 

Megosztás
[
    ]