A GA-ASI a Siemens Xceleratort választja a digitális átalakításhoz

A General Atomics Aeronautical Systems, Inc.-nek lehetősége nyílik arra, hogy jelentős termelékenységnövekedést érjen el a kompozit repülőgép-szerkezetek tervezése terén a Siemens Xcelerator portfólió hozzáadásával. A digitális átalakítás segít csökkenteni a tervezési ciklusidőket, részt vesz a hatékonyabb folyamatépítsében, és javítja az együttműködést.

siemens_GA_ASI

A Siemens Digital Industries Software bejelentette, hogy a General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) a Siemens Xcelerator szoftver- és szolgáltatásportfólióját választotta digitális átalakulásának platformjaként.

A GA-ASI pilóta nélküli légi járműveket és radarrendszereket tervez és gyárt az Egyesült Államok védelmi iparának és más kereskedelmi alkalmazásoknak világszerte. A szervezet adoptálta a Siemens Xcelerator portfólióját annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket, és egy együttműködőbb, nyitottabb és alkalmazkodóbb környezetet hozzon létre egy olyan célért, amit a termékfejlesztés és tervezés felgyorsítására és a végeredmény minél hamarabbi elérésére tűztek ki.

A Siemens Xcelerator magában foglalja a Teamcenter™ és NX™ szoftvereket, melyek zökkenőmentes integrációja lehetővé teszi a digitális munkamenet- és folyamatképességeket, továbbá a Simcenter™ szoftver pedig fejlett szimulációs képességeket biztosít. A GA-ASI csak a kompozit repülőgép-szerkezetek tervezése során akár 30%-os termelékenységnövekedésre számít, a Siemens képességeinek hozzáadásával.

„A próbaverziók futtatásakor azt a visszajelzést kaptam, hogy a szoftver nagyon intuitív és könnyen megtanulható. Ez lehetővé teszi csapatunk számára, hogy a lehető leggyorsabban használjuk fel a Siemens Xcelerator portfólióját a drasztikus digitális átalakítási és termelékenységnövelési céljaink eléréséhez.” – mondta Dee Wilson, a GA-ASI mérnöki részlegének alelnöke. „A Siemenstől olyan ügyfélszolgálatot és reakciókészséget kaptunk, amivel a korábbi munkáim során még nem
találkoztam.”

Azzal, hogy a vállalat adoptálta a Siemens Mendix™ Low-Code platformját is, mindenre kiterjedő gyors alkalmazásfejlesztési környezetet hozott létre a szállítási határidők felgyorsítása érdekében. A könnyen megtanulható platform lehetővé teszi a GA-ASI számára, hogy hibrid felhőben telepíthető natív mobil- és multi-experience alkalmazásokat hozzon létre, amelyekre szüksége van a modernizációs céljaik teljesítéséhez.

„A General Atomics Aeronautical Systems, Inc. a Siemens Xcelerator portfóliójával a repülőgépipar és védelmi ipar úttörői közé tartozik, és ezzel a lépéssel most versenyelőnyre tehet szert.” – mondta Tony Hemmelgarn, a Siemens Digital Industries Software elnök-vezérigazgatója. „Digitális ikertechnológiánk felülmúlhatatlan. A Siemens a világ legkorszerűbb termékfejlesztő- és gyártócégek megbízható beszállítójának mondhatja magát.”

ForrásSiemens

További információ:

A Siemens hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]