A Flexiv forradalmian új, erővezérelt párhuzamos-kinematikájú robotot dob piacra

A Flexiv „Moonlight” robotja az adaptív termékcsaládba tartozó robotjainak legújabb tagja, és a világ első erővel vezérelt párhuzamos robotja.

flexiv_1

Az általános célú robotikai megoldások terén világelső Flexiv, bejelentette termékportfóliójának legújabb tagját, a Moonlight adaptív párhuzamos-kinematikájú robotot.

A Moonlight a világ első erővezérelt delta robotja, amely ideális a precíz mozgást és erőszabályozást igénylő alkalmazásokhoz, például ultrapontos elhelyezéshez, csavarrögzítéshez és polírozáshoz.

A Flexiv innovatív erőszabályozási technológiáját beépítve, a Moonlight 0,1 N-ig képes pontosan mérni az erőt, így még a kényes tárgyak is könnyen kezelhetők. Ez lehetővé teszi a polírozási és csiszolási feladatok végrehajtását még az egyenetlen felületeken is, miközben garantálja a kimeneti minőséget és gyakorlatilag kiküszöböli a munkadarabok sérülését.

Az iparágban vezető szintű ismételhetőség és pontosság, a bármilyen szögben történő beépíthetőség és a fejlett mesterséges intelligencia integráció révén a Moonlight alkalmas minden olyan alkalmazáshoz, amely rugalmasságot, megbízhatóságot és alkalmazkodóképességet igényel.

„A Moonlight a díjnyertes Rizon sorozatú robotjaink és az iparágban bevált párhuzamos-kinematikájú robotjainknak kombinációja” – mondta Hao Jiang, a Flexiv termékfejlesztési igazgatója. „Láttuk, hogy bizonyos speciális alkalmazásokban az ügyfeleknek olyan nagy teljesítményű, költséghatékony robotmegoldásra van szükségük, amely egyesíti a rendkívül pontos erőszabályozást az alkalmazkodóképességgel, így hát ezt építettük meg. Megnövelt sebességével és nagyobb pontosságával a Moonlight növeli a termelés hatékonyságát, miközben megtartja többfunkciós képességét.”

A Moonlight képes elvégezni az általánosságban inkább robotkarok számára fenntartott feladatokat, miközben megőrzi a deltarobotok mozgékonyságát és sebességét, így a kezelők számára teljes működési sokoldalúságot biztosít.

A 2023 harmadik negyedévétől elérhető Moonlight adaptív párhuzamos kinematikájú robot már előjegyezhető a következő e-mail címen: business@flexiv.com

ForrásFlexiv

További információ:

A Flexiv hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]