Új CAM szoftver, hatékony faipari megmunkáláshoz

A sok újdonsággal érkező EnRoute 23 még szélesebb körű lehetőségeket kínál a faipari maráshoz.

enRoute_2

Az SA International (SAi), a professzionális táblagyártás, a nagyformátumú digitális nyomtatás és a CAD/CAM iparágak számára készült szoftvermegoldások vezető szállítója, bemutatja az EnRoute 23-at, a felhasználók lehetőségeinek bővítése, és a szoftver új alkalmazási ágazatokba történő bevezetése érdekében.

A több mint 20 új funkcióval együtt, az SAi EnRoute 23 CAD/CAM tervezőszoftver egy új termékstratégia első iterációja, mely éves frissítéseket is tartalmaz, hogy a felhasználóknak alapvetően több funkciót és finomhangolást nyújthassanak. Ezek a felhasználók jellemzően a CNC-vezérelt famegmunkálással, táblakészítéssel és gyártással foglalkozó vállalatok, valamint a nest-based gyártás felhasználói.

Az EnRoute 23 megjelenése egy újabb jelentős lépés a szoftver fejlődésében, hiszen számos új funkciót a felhasználók kérései alapján fejlesztettünk ki, akiket ügyfeleik egyre összetettebb munkák elvégzésére kérnek fel” – mondta Eyal Friedman, a SAi termékmenedzsment alelnöke. „Az idő- és árszabások által is nyomásnak kitett felhasználók különösen vonzónak találhatják ezeket az újításokat. Ezek a képességek többféle munka elvégzését teszik lehetővé, ezáltal az EnRoute-ot új alkalmazásokba és hasonló működési igényű iparágakba vezethetik be.”

enRoute_3

Az EnRoute 23 legjelentősebb új funkciói közé tartoznak:

Setup Manager – mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az EnRoute 23 menüit és eszköztárát úgy konfigurálják, hogy az adott munkákhoz szükséges eszközöket jelenítsék meg, letisztult, egyéni felületet biztosítva a könnyű használat érdekében. Ezek az egyéni konfigurációk elmenthetők az ismételt munkavégzéshez.

Új profilszerszámok – A még több lehetőség érdekében a profilmarók is támogatottak. Az SAi mintaeszközöket is hozzáadott az eszközkönyvtárhoz, hogy a felhasználók gyorsabban használhassák azokat. Ezenkívül a felhasználók mostantól DXF és PDF fájlok alapján is definiálhatják a szerszámokat.

Profilszerszámok szimulációja – A funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szerszámpálya grafikus ábrázolásával a kivágás előtt meggyőződjenek arról, hogy az eredmények megfelelnek-e az elvártaknak. Ez az eszköz időt és alapanyagot takarít meg.

Corner Fine – A CNC-marás egyik hátránya a belső sarkok megmunkálásánál jelentkezik, amikor a sugár megegyezik a szerszám sugarával. A Corner Fine a Hatch, Island és Spiral szerszámpálya-típusokba van beépítve, és lehetővé teszi a kisebb sugarú gömbmarók kiválasztását az éles belső sarkok elérése érdekében.

Peeled Pole Texture – A rusztikus bútorokat és lakberendezési tárgyakat készítő fafeldolgozók örömmel fogadják ezt az új parametrikus textúrát, amely a „hántolt oszlop” hatást kelti. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára a rúd átmérőjének, egyenletességének, fazettázásának és a felületi minőségének a beállíthatóságát.

Az EnRoute 23 számos más, új funkciója és képessége, például: No-lift Tool pathing, és a Color and Centerline Vectorization, valamint a megmunkálás idejének becslése, mind részei az új szoftvernek. Az egyéb praktikus funkciók közé tartozik a pontos mértékegység-átváltást biztosító modul, beleértve az inch/s és mm/min közötti átváltást, amely a felhasználók számára világszerte előnyös lehet.

Emellett az új Component Maker eszköz és a Box Maker Wizard segítségével a felhasználók könnyebben és gyorsabban kezelhetik ezeket az alkalmazásokat.

Az EnRoute 23 világszintű értékesítése 2023 januárjában kezdődik, és hagyományos vásárlással vagy az SAi rugalmas előfizetési programján keresztül érhető el.

ForrásSAi

További információ:

A SAi hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]