Új AWS3 pneumatikus aktív hegesztőrendszer az AMADA-tól

A pneumatikus hegesztőfejekhez már elérhető a teljes AWS3 funkcionalitás.

amada

Az AMADA WELD TECH EUROPE bejelentette az új AWS3 pneumatikus aktív hegesztőrendszerét. Ez az egyedülálló rendszer kombinálja a pneumatikus hegesztőfejeket és harapófogókat egy inverteres vezérlővel. A teljes rendszer egy integrált megoldásként egyesíti a folyamatszabályozást, a felügyeletet és a minőségelemzést. A rendszer elektronikai, orvostechnikai és autóipari hegesztési alkalmazásokhoz egyaránt ideális megoldásként szolgál.

Ez a rendszer kifejezetten egyesíti az F- és FP sorozatú pneumatikus hegesztőfejeket és harapófogókat egy IS-Q sorozatú inverteres tápegységgel. Ennek köszönhetően a pneumatikus hegesztőfejekhez már a teljes AWS3 funkció elérhető. A rendszer költséghatékony, hiszen nem igényel külön monitort, sem külön WKA adaptert, sem Smart System Bus interfészt, csupán egyetlen csatlakozásra van szüksége a terepbuszhoz.

A funkciók változatossága átjárhatóvá és hozzáférhetővé teszi a rendszert. A különféle interfészeknek köszönhetően az Active Welding System könnyen integrálható az automatizálási folyamatokba. A rendszer magában foglalja az MG-300A folyamatfigyelő funkciót, amely megkönnyíti az integrációt és a programozást. Számos különböző mód érhető el a rendszerhez, mint például a távoli szervizszolgáltatás vagy akár az érintőképernyővel rendelkező felhasználóbarát kezelőfelület, amely egyetlen gombnyomással és forgatással működik. Az AWS standard vagy akár elmozdulás- és erőmérővel felszerelt változatban is elérhető. A kiválasztott konfigurációtól függően az AWS3 egy vagy két hegesztőfejet/harapófogót képes vezérelni. Továbbá rövidebb lökettel ellátott egység is kapható.

Az optimális hegesztési varratok eléréséhez kulcsfontosságú a kritikus értékek automatikus számítása és monitorozása, a hegesztési teljesítmény és hegesztési erőprofilok programozása, valamint a statikus és dinamikus folyamatfigyelés. Szerencsére az AWS3 Pneumatic Active Welding System ezeket a kulcselemeket egyetlen prémium rendszerben egyesíti, amely gyors és pontos paraméterbeállítást tesz lehetővé.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]