SOLIDWORKS – CAD tervezőverseny 2023

Elindult a jelentkezés a 2023-as SOLIDWORKS CAD tervezőversenyére. Két kategóriát indít az idei versenyen az EuroSolid Zrt. Az egyikben a középiskolások, míg a másikban a főiskolások/egyetemisták mérhetik össze tudásukat. A jelentkezési határidő március 13.

Solidworks_cad_tervezoverseny_1_slider

JELENTKEZÉS A 2023-as SOLIDWORKS – CAD diákversenyre

Az idei versenyen nappali tagozatos diákok – középiskolások, főiskolai vagy egyetemi hallgatók – pályázhatnak. A részvételhez lehetősége van a hallgatóknak arra, hogy megigényeljék a SOLIDWORKS diákverzióját, amit egy űrlap kitöltése után kapnak meg, és kezdetét is veheti a tervezés!

A SOLIDWORKS diákverziója az alábbi linken igényelhető.

Solidworks_cad_tervezoverseny_2

CAD versenyben való részvétel feltételei

Két nagyon fontos feltétele is van a versenynek, ami a felhívás nevében is szerepel. A pályázónak érvényes tanulói jogviszonnyal kell rendelkeznie bármely magyarországi oktatási intézményben, illetve a projekt kidolgozásához a SOLIDWORKS vagy ahhoz kapcsolódó termékek használata a megengedett. A beadott pályázatnak tartalmazni kell egy rövid leírást, hogy:

  • Milyen céllal készült az adott tárgy, hogyan működik és milyen funkciót lát el, illetve az összes olyan információt, amit készítőként szeretnél megosztani a tervedről.
  • A projekt magában foglalja a 3D-s adatok létrehozását és elküldését – beleértve az összes alkatrész és összeállítás modelljét.

Solidworks_cad_tervezoverseny_3

Formai követelmények

  • A feladatokat tömörített állományként (.zip) kell beadni.
  • A fájl neve tartalmazza a pályázó nevét és az iskola rövidítését (pl.: vezeteknev_keresztnev_iskola.zip)
  • A tömörített állomány tartalmazzon egy .txt kiterjesztésű fájlt, melyben felsorolásra kerül a pályázó és iskolája neve, címe, elérhetősége, pályázó email címe, valamint a pályázatban elküldött fájlok listája, továbbá csatolva a diákigazolvány szkennelt változata.
  • A pályamunkákat a sw2023verseny@eurosolid.hu e-mail címre wetransfer.com-on keresztül érdemes elküldeni.
  • Javaslat a csomagoláshoz: a Fájl/Pack and Go funkció.

A versenykiírás és szabályzat bővebben az alábbi linken tekinthető meg.

A verseny menete

1.Regisztráció

Jelentkezni 2023 március 13-ig lehet. A CAD pályamunkákat a sw2023verseny@eurosolid.hu e-mail címre várják, amit wetransfer.com-on keresztül lehetséges elküldeni. Középiskolásoknál 50MB, míg főiskolások/egyetemisták esetében 100MB a maximális fájlméret. A pályamunkának tartalmaznia kell a pályázó nevét, elérhetőségét és oktatási intézményének nevét, továbbá a SOLIDWORKS-ben készített modellt és arról egy rövid leírást is.

2.Zsűrizés, első forduló

A pályázatok beérkezése után a zsűri kiválasztja a legjobb pályamunkákat. Az első forduló eredményeiről 2023 március 22-ig kapnak értesítést a versenyzők.

3.Döntő, díjátadó

A döntőre 2023 április 6-án kerül sor Budapesten egy rendezvény keretében. A döntőben egy modellezési feladatot kell majd elvégezni adott időre. A díjátadóra a döntő napján és helyszínén kerül sor.

Solidworks_cad_tervezoverseny_5

Nyerd el az “Az év diák SOLIDWORKS CAD modellezője – 2023” címet!

Pályázz értékes nyereményekért!

Solidworks_cad_tervezoverseny_4

ForrásEuroSolid

További információ:

A SOLIDWORKS – diákverseny 2023 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]