Fókuszban az AMADA új TR-T0016A érintésre visszahúzódó hegesztőpisztolya

Konzisztens, könnyen használható pisztoly vezetőképes vékony fémlemez hegesztésére.

AMADA_TR-T0016A

Az AMADA WELD TECH EUROPE bemutatja innovatív TR-T0016A érintésre visszahúzódó hegesztőpisztolyát. Ezt a kézi és gépre szerelhető szerszámot kifejezetten vezetőképes vékony fémlemezek hegesztésére fejlesztették ki. A pisztoly egyenletes hegesztési teljesítményével és egyszerű használatával ideális megoldás akkumulátormodulok- és blokkok összeszereléséhez.

A TR-T0016A egyik fő előnye, hogy lehetővé teszi az akkumulátorgyártók számára, hogy áttérjenek a nikkelről a rézlapokra, ami végső soron 20%-kal javítja az akkumulátor teljesítményét. Bár a réz vezetőképessége megnehezíti az ellenállásos hegesztést, a TR-T0016A által lehetővé tett mikroívhegesztés rendkívül hatékony eszközt biztosít a lokalizált hőtermelésre.

A szerszám többféle akkumulátor-konstrukció hegesztésére is alkalmas, az akkumulátorcsomag-konfigurációk széles skálájában. A TR-T0016A speciális alkalmazási lehetőségei a következők:

  • 0,3 mm rozsdamentes acél hegesztése 0,3 mm rozsdamentes acélhoz
  • 0,3 mm rozsdamentes acél hegesztése 0,1 mm 9 karátos aranyozott rozsdamentes acélhoz
  • 0,3 mm rézlap hegesztése 18650 akkumulátorcellához
  • 0,3 mm hegesztőlap hegesztése az akkumulátorcellához

A hegesztőpisztolyt az egyszerű kezelhetőség is jellemzi. A könnyű, ergonomikus kialakítás lehetővé teszi az operátor számára, a könnyű használatot. Kiálló elektródája és keskeny, 7 mm-es fúvókája lehetővé teszi a hegesztendő felület könnyű szabályozását. A keskeny fúvóka lehetővé teszi az egyszerű, ismételhető hegesztési elhelyezést is. Ezenkívül a gépi integrációhoz használható gallérral növelheti a gyártási teljesítményt.

ForrásMcNeil, Gray and Rice Strategic Communications

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]