A CNC-technológia vezetője megnyitja második létesítményét Kínában

A CNC technológiák úttörője, a NUM megnyitotta második fióktelepét Kínában, tovább erősítve ezzel jelenlétét az országban.

Urban,Landscape,Of,Guangzhou,china

1961-ben, tíz évvel azelőtt, hogy az NC technológia széles körben elterjedt volna a felhasználók körében, a NUM kifejlesztette az első CNC-vezérlőt. A technológiát 1964-ben piacra dobva, a NUM a világ egyik első CNC-szolgáltatójává vált. A vállalat repertoárja a szerszámgépipar minden területét lefedi, legyen szó vezérlésekről, szervohajtásokról, vagy éppen forgácsoló-szerszámokról. Vezető pozícióját a cég azóta is megőrizte a CNC szegmensben, és sikereiket szeretnék tovább gyarapítani.

 

A NUM a csúcskategóriás CNC-technológia vezetőjeként a világ szinte minden iparos országában képviselteti magát. A svájci Teufenben található központja mellett a vállalat ma már 13 stratégiailag jól elhelyezett telephelyet üzemeltet világszerte, valamint kiterjedt képviseleti és ügyfélszolgálati hálózatot működtet.

Kínában a NUM eddig egyetlen létesítményt üzemeltetett, amely Sanghajban található. A második létesítmény hozzáadása – amely az ország déli részén, Guangzhou-ban található – azt jelenti, hogy a vállalat jelentősen növeli helyi jelenlétét a térségben. A létesítmény ügyfélközpontú értékesítést, alkalmazásfejlesztést, valamint fokozott ügyféltámogatási szolgáltatásokat nyújt majd.

NUM_1

Guangzhou Guangdong tartomány fővárosa és legnagyobb városa, Hongkongtól mintegy 120 kilométerre található. A régióban nagyszámú magánvállalat foglalkozik speciális gépek építésével, ami potenciálisan nagy piacot jelent a NUM által kínált, személyre szabott műszaki vezérlési megoldások számára.

NUM_3

„A Guangzhou-i létesítménynek köszönhetően sokkal gyorsabban tudunk reagálni az ügyfelek megkereséseire, és tovább bővíthetjük piaci jelenlétünket. Kínában, Tajvanban és Indiában már évek óta jelen vagyunk, és ez a lépés most tovább erősíti pozíciónkat” – mondta Longwei Jiang, a kínai részleg vezérigazgatója. A Guangzhou-i létesítményt Guobing Lu fogja vezetni.

Adrian Kiener, (ázsiai kereskedelmi igazgató) és Longwei Jiang, kínai vezérigazgató, építette ki a dél-kínai fióktelepet. Az irodahelyiségek a Huangpu kerületben, egy modern irodakomplexummal rendelkező üzleti negyedben találhatók. „A Guangzhou-i iroda megnyitásával kihasználjuk növekedési potenciálunkat. Ugyanakkor a kínai csapat bővíti kompetenciáinkat az értékesítés, a szerviz és a telepítés utáni támogatás terén” – tette hozzá Kiener.

NUM_2

A NUM úgy véli, hogy Guangzhou, mint csúcstechnológiai központ, a jövőben erőteljesen formálja majd a CNC-piacot, és ezáltal elősegíti a CNC technológiában rejlő fejlesztési lehetőségeket.

Forrás:

https://www.num.com/company/news/single/entry/num-opens-second-facility-in-china

Megosztás
[
    ]