Nincs esély a korrózióra!

A SCHUNK új KONTEC KSC3 kézi működtetésű, mechanikus gépsatuja a felhasználók számára jelentős nyereséget jelent a folyamatbiztonság terén. A nikkelezett satutest védelmet nyújt a korrózió és a kopás ellen, valamint bővíti az alkalmazási területeket is.

SCHUNK_No_chance_corrosion_1

Ha az előgyártmányok és kész alkatrészek megmunkálásánál a munkadarabok folyamatbiztos rögzítéséről van szó, a KONTEC KSC központosító satu rendkívül hatékony eszköznek bizonyul. A SCHUNK befogásszakértő most egy olyan fejlesztést mutat be, amely a megbízhatóság és a pontosság tekintetében semmivel sem marad el a korábbi típusokhoz képest. Az új termék a nikkelezett satutestnek köszönhetően optimális korrózióvédelmet is nyújt. Ez azt jelenti, hogy most már kevésbé optimális környezetben, például magas páratartalom mellett is használható. Rendkívül alacsony kialakítása és optimalizált befoglaló méretei optimális hozzáférhetőséget biztosítanak, különösen az 5-tengelyes megmunkálásnál. Ez optimalizálja a szerszámgép munkaterének kihasználtságát. A folyamat megbízhatóságának további előnye a burkolattal ellátott orsó. Zárt kialakítása révén védve van a szennyeződésektől mely csökkenti a karbantartási költségeket. Jobb forgácselvezetést is biztosít, az oldalsó hornyok által. Az előfeszített csapágyazás miatt, a satu kiváló, akár +/- 0,01 mm-es ismétlési pontosság elérésére is képes, így lehetővé teszi az első és a második oldal rendkívül pontos megmunkálását egyetlen készülékkel.

Rugalmasan kombinálható

A központosító satu 100%-ban kompatibilis az előd, KSC modellel, és a CNC-program módosítása nélkül kicserélhető. A rendszer- és befogó pofák egyedülállóan széles választéka, valamint a mindössze két csavarral történő egyszerű pofacsere lehetővé teszi, hogy a készülékezés néhány lépésben rugalmasan, új befogási feladatokhoz igazodjon. Emellett az alapfelszereltséghez tartozó VERO-S interfésznek köszönhetően a KSC3 kombinálható a rugalmas SCHUNK helyhez kötött szerszám- és munkadarabtartó moduláris rendszerrel, ami a befogási lehetőségek széles skáláját nyújtja. A KONTEC KSC3 80-as, 125-ös és 160-as méretben kapható. A hatékony erőátvitelnek köszönhetően a munkadarabokat akár 35 kN-os erővel is biztonságosan szorítja.

ForrásSCHUNK

További információ:

A SCHUNK hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]