Jövőbemutató lemezmegmunkálási megoldások a Bystronic standján

Új szoftvermegoldások, megnövelt teljesítmény, intelligens funkciók a lézervágó gépekhez, egy teljesen új élhajlító, valamint a fenntarthatóságra való törekvés következetesen a teljes folyamatláncban: ezekkel találkozhattak az érdeklődők a Bystronic standján a 2022-es hannoveri EuroBLECH szakkiállításon, október 25 és 28. között.

A Bystronic elsődleges célja mindig a legelőnyösebb megoldások kifejlesztése, hogy megőrizzék a versenyképességet ügyfeleik számára. Ez magában foglalja a legkorszerűbb gépeket, a folyamatoptimalizáló szoftvereket, de a fenntarthatóságot szolgáló megoldásokat is. A Bystronic idén a következő újdonságokat mutatta be:

BySoft Suite:

Digitalizáció az ajánlatadástól a szállításig: A Bystronic az EuroBLECH-en egy innovatív szoftvermegoldást mutatott be a lemezipar számára. A Bystronic a “BySoft Suite”-al bővíti szoftvertermékeit, amely új megoldásokat jelent ügyfelei számára. Az új szoftvermegoldással az ügyfelek teljes mértékben digitalizálhatják üzleti tevékenységüket, és ezáltal jelentősen növelhetik hatékonyságukat, mely ideális lépés lehet egy okosgyár megvalósításához.

Képes digitalizálni a lemezfeldolgozó ipart, biztosítja a folyamatok átláthatóságát és hatékonyságát: ez a teljesen új BySoft Suite

Képes digitalizálni a lemezfeldolgozó ipart, biztosítja a folyamatok átláthatóságát és hatékonyságát: ez a teljesen új BySoft Suite

A BySoft Suite hat szoftver termékcsaládból áll (Insight, Business, Shop Floor, CAD, CAM, Cell Control), amelyek együttesen lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy üzleti folyamatuk minden egyes szakaszát digitálisan nyomon kövessék, döntéseket hozzanak és irányítsák azokat. A szoftvercsomag jobb átláthatóságot biztosít és felgyorsítja a folyamatokat, azáltal, hogy azonnali adatokat biztosít egy helyen, így szükség esetén egyszerű változtatásokat végrehajtani. Ez a képesség lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy alkalmazkodjanak a folyamatosan változó és kiszámíthatatlan piaci kihívásokhoz, valamint, hogy átfogóbb és központosított adatok alapján hozzanak üzleti döntéseket.

„A BySoft Suite-nak köszönhetően ügyfeleink javában alkalmazzák az intelligens gyárak előnyeit, és mostantól lehetőségük van digitalizálni a teljes vállalkozásukat, ami teljes átláthatóságot biztosít számukra a folyamatok felett, valamint kellő rugalmasságot az alkalmazkodáshoz” – mondta Alberto Martínez, a Bystronic digitális igazgatója. „Egy teljes, összekapcsolt szoftvercsomaggal rendelkezünk, amely így az ügyfelek számára átfogó adatokat szolgáltat. A szoftvert használó ügyfelek elmondása szerint, három óráról mindössze néhány percre csökkent a rendelési idő felvétele és javult a pontosság is. BySoft Suite elősegíti ügyfeleink fenntarthatósági törekvéseit is. A BySoft segítségével az ügyfelek javíthatják az energia- és erőforrás-hatékonyságot, ami a termelésben keletkező hulladék minimalizálását, alacsonyabb energiaigényt és hatékonyabb anyagfelhasználást eredményez.”

ByCut Star 4020:

A nagy sikerű ByStar Fiber utódja – a ByCut Star – lenyűgöző lézerteljesítménnyel és új, modern dizájnnal rendelkezik. A további intelligens funkciók, mint a „Parameter Wizard” és az opcionális „Automatic BeamShaper” (ABS) optimalizálják a teljes vágási folyamatot. A ByCut Star 4 x 2 méteres munkatérrel rendelkezik.

Nagy teljesítmény és intelligens funkciók: az új ByCut Star 4020.

Nagy teljesítmény és intelligens funkciók: az új ByCut Star 4020.

BySmart Fiber 3015 12 kW teljesítménnyel:

Az intelligens lézervágási technológia mostantól 12 kW-os lézerteljesítménnyel is elérhető. A BySmart Fiber most még kiválóbb vágási teljesítményt kínál vonzó áron. Az opcionálisan elérhető „Parameter Wizard” és „BeamShaper” funkciók további támogatást nyújtanak az ügyfeleknek a fémlemez megmunkáláshoz.

A BySmart Fiber mostantól még nagyobb lézerteljesítménnyel kapható, ami nagyobb megmunkálási teljesítményt és hatékonyságot biztosít.

A BySmart Fiber mostantól még nagyobb lézerteljesítménnyel kapható, ami nagyobb megmunkálási teljesítményt és hatékonyságot biztosít.

ByTube Star 130 4 kW teljesítménnyel:

A már 4 kilowattos lézerteljesítménnyel is elérhető ByTube Star 130 csőlézer akár 8,5 méter hosszúságú csöveket képes még gyorsabban és pontosabban feldolgozni. A nyitott profilok és ellipszisek vágásának teljesen automatikus beállítása nagyobb rugalmasságot és minőséget eredményez a gyártásban. Az olyan kiegészítő opciók, mint a „Laserscan” (a csőhajlítás valós idejű kompenzálása a vágási pontosság javítása érdekében) és a „QuickCut” (nagyobb sebesség a jobb teljesítmény érdekében a további, egy lineáris tengelynek köszönhetően) tovább növelik a hatékonyságot.

Még hatékonyabb csőmegmunkálás: a ByTube Star 130, most 4 kW lézerteljesítménnyel.

Még hatékonyabb csőmegmunkálás a ByTube Star 130 4 kW-os lézerteljesítménnyel.

ByBend Star 40/80:

ByBend Star 40 és ByBend Star 80: A kompakt mobil élhajlítók új kialakítással és új hajtásrendszerrel rendelkeznek, amely energiahatékony és dinamikus hajlítási folyamatokat biztosít. A legkisebb Bystronic élhajlítók a legszűkebb helyeken is ugyanolyan megbízhatóan működnek, mint nagyobb társaik. A Bystronic így ideális hajlítási megoldást kínál az állandó változásnak kitett fémipar számára. A ByBend Star 40 és 80 támogatja a felhasználókat a visszatérő geometriával rendelkező tömeggyártás és az olyan alkatrészek előállítása során is, amelyek eltérő tételmérete miatt folyamatosan változnak a hajlítási feladatok. A gazdaságos „Dynamic Drive System” hajtáskoncepció lehetővé teszi a dinamikus hajlítási folyamatok elvégzését energiaveszteség nélkül.

Akár 80 tonna préselőerő. A ByBend Star 80 a Bystronic két kompakt modellje közül a nagyobb.

Akár 80 tonna préselőerő. A ByBend Star 80 a Bystronic két kompakt modellje közül a nagyobb.

Fenntarthatóság:

Az elmúlt hónapokban a Bystronic nagymértékben befektetett a gyártás, a termékek, az ellátási láncok és a perifériás teljesítményoptimalizáló eszközök fejlesztésébe. A hangsúlyt a fenntarthatóságra helyezik, amely központi szerepet kap a vállalat stratégiájában. A cél a fenntartható jövő kialakítása a lemezmegmunkáláson keresztül. Ennek érdekében a Bystronic ambiciózus fenntarthatósági stratégiát dolgozott ki, amelyet minden területen következetesen végrehajt. A vállalat első fenntarthatósági jelentése már elérhető, amit az EuroBLECH-en mutattak be.

A Bystronic prezentálja első fenntarthatósági jelentését.

A Bystronic bemutatja a fenntarthatósággal kapcsolatos első jelentését.

ForrásBystronic

További információ:

A Bystronic hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]