Intelligens robot a panelhajlító teljesítményének megsokszorozására

A Salvagnini által bemutatott P-Robottal maximalizálható a termelékenység, a humán erőforrás költsége pedig csökkenthető.

A robotizáció nem egyszerű, de továbbra is nagyon aktuális trend. A feldolgozóiparban az új robot telepítések 2021-ben 27%-kal nőttek, míg a használatban lévő robotok száma meghaladta már a hárommilliót.  

Ezért mutatja be a Salvagnini a P-Robotot, egy új alkalmazást, amely a panelhajlítót egy robottal kombinálva önállóan gyárt készleteket, tételeket és egyedi alkatrészeket.

p_robot_1

A könnyen programozható és könnyen használható P-Robot új paradigmát határoz meg a panelhajlító – robot konfigurációval, mivel képes az eddigi hagyományos H2H (ember-ember) üzemmódon felül további 3 üzemmódban dolgozni: R2R (robot-robot), R2H (robot-és-ember), H2R (ember és robot) maximalizálva a rugalmasságot és a termelékenységet, miközben javítja a hatékonyságot és csökkenti a munkaerőköltségeket.

p_robot_2

A panelhajlító programozása az irodában a STREAMBEND segítségével történik, függetlenül, hogy P-Robottal vagy anélkül gyártunk ugyanazt a programot használjuk. A P-Robot program automatikusan generálódik a MOVE segítségével, ami „okossá” teszi a tanítást.

p_robot_3

A programozáshoz NINCS szükség külön Office szoftverre

ForrásSHM Consulting

További információ:

Az SHM Consulting hivatalos honlapján.

A Salvagnini hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]