Az AMADA WELD TECH EUROPE bemutatja az IS-Q sorozatú inverter-ellenállásos hegesztő tápegységét

Az IS-Q sorozat optimális rendszerintegrációt és optimális visszacsatolást biztosít.

AWTE IS-Q Series Image

Az AMADA WELD TECH EUROPE bemutatja az IS-Q sorozatú inverter-ellenállásos hegesztő tápegységet. Az optimális rendszerintegráció érdekében a kompakt kialakítású IS-Q sorozatot mechanikus, pneumatikus vagy motoros hegesztőfejekkel való kombinálásra tervezték. Ez a technológia ideális különféle alkalmazásokhoz, beleértve a sodrott huzalos tekercset, a motor biztosítékait és a sodrott huzalos hegesztési varratokat.

Az IS-Q sorozat vezérlési felügyeletet kínál az MG3 és az OP-AWS3-A aktív hegesztőrendszerek által. Az OP-AWS3-A integrálja az összes mechanikai és elektromos paraméter folyamatvezérlését. Integrálja a statikus és dinamikus folyamatfelügyeletet is, valamint a minőségelemzést a fejlett SPC funkcióval és adatnaplózási képességgel.

A sorozat által kínált integrált folyamatfelügyelet lehetővé teszi a szigorú minőségellenőrzést. A magas kimeneti áramerősség mellett a rendszer rövid ciklusidőket is eredményez. Az akár 20 kHz-es visszacsatolásnak köszönhetően gyors reakcióra van lehetőség a hegesztési folyamatok ingadozása során. Valójában az optimális visszacsatolás a sorozat áram-, feszültség- és teljesítményszabályozó vezérlői által érhető el. Az ISQ-sorozat egy arányos pneumatikus szelepen keresztül további erőszabályozást is kínál.

Az IS-Q sorozat számos különböző változatban kapható, amelyek mindegyike eltérő teljesítménytartománnyal, hegesztési áramerősséggel, valamint számos egyéb funkcióval rendelkezik. Ezen változatok közé tartozik az IS-Q3000A, az IS-Q6000A, az IS-Q40A és az IS-Q500A is.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]