AMADA Blank-to-Bend: SMART NETWORKING

Az új Blank-to-Bend koncepciójával az AMADA a stancoló- és lézervágórendszereket és az automata élhajlítókat egy raktári tárolórendszeren keresztül kapcsolja össze, egy magasan automatizált, végponttól végpontig tartó megoldást alkotva.

AMADA_BtoB_extended

Az AMADA Blank-to-Bend koncepciójával most először lehetséges az összes vágási és hajlítási művelet, beleértve az anyagmozgatást is, egyetlen, nagymértékben automatizált, végponttól végpontig tartó rendszerben elvégezni. A koncepció az AMADA CSII raktározási rendszer használata köré épül. Ez kapcsolódik például az egyik oldalon egy AMADA stancológéphez vagy stanc-fiber lézer kombi géphez, amely a vágott gyártmányt létrehozza. A másik oldalon egy AMADA HRB-ATC RBR hajlítórobot a kész alkatrész előállításához szükséges teljesen automatizált hajlítási műveleteket végzi.

A Blank-to-Bend koncepció különösen érdekes azon AMADA ügyfelek számára, akik már rendelkeznek CSII tárolórendszerrel és AMADA stancolóval vagy stanc-lézer kombi géppel, és most tervezik folyamataikat hajlítással is bővíteni. A rendszerbe történő teljes beruházás költségeihez képest a koncepció megvalósításával járó pénzügyi ráfordítás igen csekély, és a megoldás pontosan az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően konfigurálható.

ForrásAMADA

További információ:

EPL-TECH Kft.

dr. Illyés Péter

+36 20 342 7969

sales@epl.hu

www.epl.hu

Megosztás
[
    ]