A modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Szenkrijo Kft-nél

A Szenkrijo Kft. 2022.03.02-án támogatói döntésben részesült, melynek keretében GINOP_PLUSZ_1.2.3-21-2022-03985 azonosítószámon 102,99 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült. A projekt megvalósítási helyszíne Tápiószőlős.

szechenyi_plusz

Tárgyi beruházás keretében elsősorban technológiai fejlesztést szeretnénk végrehajtani eszközbeszerzés megvalósításával. Versenyképességünk megőrzése érdekében elengedhetetlen, hogy folyamatosan a legmodernebb eszközökkel dolgozzunk, ezért szeretnénk beszerezni három modern CNC gépet.

A működésünk hatékonyságának növelésének következő szintjét a humán erőforrás fejlesztésében látjuk. Ezért IKT képzés igénybevételét is tervezzük a projekt keretében.

szenrijko_1

Működésünk során folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel végezzük napi feladatainkat. Az energiahatékony és gazdaságos működésünket segíti a projektben tervezett napelem rendszer kiépítése, ami az energiafelhasználásunk jelentős részét megújuló forrásból látja majd el.

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 Felhívásban foglalt lehetőségek így maximálisan kielégítik a Kft. igényeit, hogy egy valóban komplex fejlesztés valósulhasson meg.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 102,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

ForrásSzenkrijo

További információ:

A Szenkrijo Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]