SolidWorks 2023 hazai bemutató az EuroSolid szervezésében

Az évente megrendezésre kerülő eseményen az érdeklődők ismét megismerhették a SolidWorks legújabb verzióját. Emellett persze számos olyan eszközt és alkalmazást is, melyek még hatékonyabbá teszik a tervezési folyamatokat.

solidworks_3

„Számunkra ez az egyik legfontosabb rendezvény az évben, ilyenkor tudnak az ügyfeleink is személyesen találkozni, tapasztalatot cserélni a piaci viszonyokról, ipari tevékenységekről, illetve ilyenkor tudjuk átadni számukra azokat a friss információkat, amelyek akár a jelent és a jövőt is meg fogják határozni.” – mondja Wiesler Zoltán, az EuroSolid Zrt. ügyvezető igazgatója.

 

A rendezvényen évről-évre láthatók a SolidWorks, illetve a partnercégek fejlesztései. Az elmúlt időszakban a koronavírus-járvány ellenére is folyamatos volt a fejlődés, és bár a regisztrációk száma csökkent, annál nagyobb volt az érdeklődés az online felületeken, ez is mutatja az információátadás módjának változását.

solidworks_1

A rendezvény két fő vendége a Drive Works és a YAW VR voltak. Előbbi a SolidWorks-höz fejleszt olyan szoftverkomponenseket, amivel sokkal hatékonyabbá képesek tenni a tervezési automatizálást. A YAW VR – mely az EuroSolid ügyfele is – egy forradalmi szimulátor berendezéssel készült. Mindenki számra példaértékű lehet, hogy egy magyar fejlesztés világszínvonalú minőséget hordoz. További két vendégelőadó is megjelent az eseményen, a lemezmegmunkáló gépekkel foglalkozó Lamitech Kft, illetve az XperiCAD Kft, akik speciális szoftverkomponenseket fejlesztenek egyedi kérésre a SolidWorks-höz.

solidworks_2

„Az elmúlt időszakban a covid alatt is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy magunkat, és az ügyfeleinket is képezzük. Jelenleg az Európában jelen lévő energiaválság által okozott nehézségekkel kell megbirkózni. Sokkal hatékonyabbá kell tenni az eddigi működési formáinkat.” – jegyzi meg Wiesler Zoltán – „Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő szoftverekkel ez a hatékonyság jelentősen növelhető. A továbbiakban is szeretnénk megtartani ezt a rendezvényt, a mottónk pedig most, illetve a jövőben továbbra is: könnyebben, gyorsabban, egyszerűbben.”

 

További információ:

Az EuroSolid hivatalos honlapján.

A SolidWorks hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]