Megkezdődtek a technológiai fejlesztések a HANtech Zrt-nél

A nemrég elnyert, 182 millió forint összegű európai uniós támogatásból megvalósuló projekt célja, hogy a mezőgazdasági gépek gyártásával, fémmegmunkálással foglalkozó HANtech Zrt. korszerűsítse eszközparkját és a jelenleg alkalmazott technológiáit, fejlessze szakmai kompetenciáit, illetve megújuló energiaforrás alkalmazásával csökkentse építményeinek energiafelhasználását.

szechenyi_terv_1

A megvalósítandó európai uniós fejlesztés célja, hogy a HANtech Zrt. fejlessze meglévő eszközparkját és a jelenlegi gyártástechnológiáit a gyártási kapacitás és szolgáltatási színvonal növelése érdekében. Cél továbbá, hogy a képzések megvalósításával továbbfejlessze döntéshozói kompetenciáit, valamint megújuló energiaforrás segítségével csökkentse ökológiai lábnyomát.

Hantech_1_slider

A Széchenyi Terv Plusz program keretében, Tamásiban lezajló projektben az alábbi elemek valósulnak meg:

  • Tanácsadás;
  • Képzések megvalósítása;
  • Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése;
  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melynek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

Az uniós forrásból elnyert támogatásnak köszönhetően a HANtech Zrt. bővíti eszközparkját, fejleszti technológiáit és szakmai kompetenciáit, ezáltal növelve szoláltatási minőségét és gyártási kapacitását. Mindeközben a megújuló energia fejlesztésével csökkenti ökológiai lábnyomát.

A projekt megvalósulásának tervezett befejezése: 2024.02.22

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01686

ForrásHANtech

További információ:

A HANtech hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]