LBR iisy: Az új korszak cobot-ja

A KUKA legújabb kollaboratív robotja kész az azonnali használatra, rögtön a kicsomagolás után. – „It’s iisy.”

Rob_LBR iisy Action_ 08 (1)

Ahhoz, hogy a robotok minden eddiginél több alkalmazásban használhatók legyenek, az automatizálási feladatoknak mindenekelőtt egy tulajdonsággal kell rendelkezniük: egyszerűnek kell lenniük.

 Az intuitív működésnek, az előre konfigurált és telepített opcionális megfogónak és a kiemelkedő felhasználói élménynek jóvoltából nincs szükség hosszú betanításra vagy összetett programozási technikák elsajátítására

Biztonsági funkcióinak köszönhetően az LBR iisy robot képes biztonsági kerítés nélkül, közvetlenül a gépkezelő mellett dolgozni.

4_LBR iisy_FMO Surface (3)

A KUKA következő generációs operációs rendszerével, az iiQKA.OS-val az LBR iisy cobot felhasználóbarát, jól átgondolt és célirányos élményt nyújt számos iparágban, ahol pontos, gyors és érzékeny tevékenységeket igénylő alkalmazásokkal dolgoznak.

Az LBR iisy új távlatokat nyit a gyártás automatizálásában.

Legfontosabb műszaki paraméterei:

  • Teherbírás: 3 kg
  • Karkinyúlás: 760 mm
  • Pozíció ismétlési pontosság: +0.1 mm
  • Safety besorolás: PL d/Kat 3
  • Üzemelési hőmérséklet +5 °C – 45 °C
  • Öntömeg: 22.8 kg

iiQKA.OS – A KUKA új, nagyteljesítményű és intuitív operációs rendszere

Az iiQKA.OS operációs rendszer segítségével a KUKA belépést biztosít az automatizálás világába a szakértőknek és a kezdőknek egyaránt.

A megbízható szoftver egy moduláris szoftverarchitektúrán alapul, amellyel könnyű dolgozni és az új komponensek a lehető leggyorsabban telepíthetők. Az ügyfelek ezáltal rendkívül gyorsan tudnak reagálni a gyakran változó piaci igényekre.

ID_21_iiQKA_smartprogramming_automatica21

KUKA SmartPad

Az iiQKA.OS központi értéke a felhasználóbarát kialakítás, a megbízható teljesítmény és az intuitív működés, valamint rendelkezik 3D animációs megjelenéssel, melynek köszönhetően könnyedén átlátható a programozott mozgatás.

A gyors fejleszthetőség és a legegyszerűbb használhatóság érdekében a szoftvert Linux-rendszerre tervezték, webalapú felhasználói felülettel ellátva.

A nyílt interfészek támogatásával a felhasználók fokozatosan hasznát vehetik a bővülő funkcióknak és szolgáltatásoknak, melyek lehetővé teszik az automatizált hardver egyszerű üzemeltetését, kényelmes kezelését és biztonságos használatát.

KUKA_automatica_2022_keyvisual_1920x1080 (1)

Az új, felhasználóbarát szoftverrel az LBR iisy-t az automatizálási szakértőktől a Cobot-kezdőkig bárki könnyen kezelheti.

Gyorsan és egyszerűen, akár kézi irányítással is programozható, nincs szükség speciális programozási tudásra. Percek alatt használatra kész, a kicsomagolástól a produktív munkáig.

Az iiQKA.OS rendszerrel a robot ugyanúgy otthonosan mozog a komplex automatizálási környezetben, mint a strukturálatlan környezetekben, ahol a dolgozókkal érintkezik, így kiváló választás számos iparágban, akár a kis- és középvállalkozások számára is.

ForrásKUKA

További információ a KUKA honlapján:

Az LBR iisy cobot-tal kapcsolatban.

Az iiQKA.OS operációs rendszerrel kapcsolatban.

Megosztás
[
    ]