EuroBLECH 2022: Hogyan néz ki a lemezmegmunkálás jövője

A világ vezető fémlemez-megmunkáló ipari kiállítása visszatért és 2022. október 25-28-án nyitja meg kapuit a hannoveri Kiállítási Területen, Németországban. Összesen 39 ország 1300 kiállítója áll készen arra, hogy bemutassa legújabb innovatív gyártási megoldásait, összesen 88 000 négyzetméteres kiállítási felületen. Az idei év mottója: "Kapu Önnek egy okosabb jövő felé". Ennek fényében az EuroBLECH 2022 az intelligens megoldásokra, valamint a gyártási lánc folyamatban lévő automatizálására és digitalizálására összpontosít majd a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében.

EuroBLECH_2018_11

A lemezipari munkaközösség a kötelező szünet után ismét egy személyes és nagyszabású nemzetközi üzleti esemény elé néz. A világ vezető iparági kiállításaként az EuroBLECH 2022 most megadja a lehetőséget az elmúlt években kifejlesztett legújabb innovációkhoz való felzárkózásra, valamint arra, hogy új és meglévő üzleti kapcsolatokra tehessenek szert a látogatók. „Találkozni a gépekkel és rendszerekkel működés közben, ápolni az üzleti kapcsolatokat és felfedezni, hogy miben rejlik a fémlemez-megmunkálás jövője. Mindez élőben és személyes keretek között. Erről szól az EuroBLECH!” – mondja Evelyn Warwick, az EuroBLECH rendezvényigazgatója a Mack-Brooks Exhibitions szervező nevében.

EuroBLECH_2018_07

„A teljes lemezmegmunkálási technológiai láncot lefedve a kiállítók bemutatják mindazt, amit a gyártási folyamat innovációja és digitalizálása érdekében kínálnak. Olyan cégekről beszélünk, mint az ADIGE SPA, Amada GmbH, ArcelorMittal Commercial Germany GmbH, BAYKAL MAKINA SAN. VE TIC. A.S., BLM Spa, Bystronic Laser AG, DURMAZLAR Makina San. ve. Tic. A.S., ERMAKSAN MAK. SAN. VE TIC. A.S., KUKA Deutschland GmbH, LVD COMPANY NV, Mazak EU Laser HQ, Mitsubishi Electric Europe B.V, MOTOFIL Group, Otto Bihler Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, PRIMA POWER GmbH, SafanDarley B.V., SALVAGNINI, Salzgitter AG, Schuler Pressen GmbH, ThyssenKrupp Steel Europe AG és a TRUMPF Werkzeugmaschinen SE + Co. KG, csak, hogy néhányat említsünk” – zárja Evelyn Warwick. A fő kiállító országok Németország, Olaszország, Törökország, Kína, Svájc, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Lengyelország, Ausztria, Portugália és az Egyesült Államok.

EuroBLECH_2018_08

ÚJ: EuroBLECH 2022 Presentation Area

Az újítások és a kiállítási standokon számos élő bemutató mellett a résztvevők az EuroBLECH 2022 Presentation Area indulására is számíthatnak. A 26-os csarnokban (L60-as stand) található új show-funkció mintegy 20 előadást biztosít majd a kiállítás négy napja alatt, izgalmas betekintést nyújtva az innovatív vállalatok működésébe és projektjeibe, továbbá érdekes beszélgetéseket és értékes hálózati lehetőségeket tartogat a látogatók számára.

A részvétel minden regisztrált kiállítónak és látogatónak ingyenes – további információk a kiállítást megelőzően lesznek elérhetők.

EuroBLECH_2018_12

A kiállítók listája és a bemutató előnézete már elérhető

Mind az EuroBLECH kiállítói listája, mind a kiállítókról és termékről részletes információkat tartalmazó Online Show Preview rendszeresen frissül és elérhető a www.euroblech.com webhelyen. A kiállítói lista segít a felhasználóknak abban, hogy hatékonyan felkészüljenek a látogatásra, megtalálva a számukra legrelevánsabb vállalatokat és termékeket. Az Online Show Preview áttekintést ad az eseményen bemutatott innovációk, technológiák és rendszerek széles skálájáról.

Diáknap az EuroBLECH 2022-en

A fiatal generáció egyre nagyobb szerepet kap a lemezmegmunkáló iparban a digitális átalakulás és az ezzel összefüggő foglalkoztatási profilok változásai miatt. Ezen túlmenően, az elmúlt néhány év kihívást jelentett abból a szempontból, hogy teret kaphassanak az iparágon belül a nem megfelelő személyes rendezvények és hálózatépítési lehetőségek miatt. Ezért az EuroBLECH lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy ingyenesen meglátogathassák a kiállítást. 2022. október 28-án, pénteken a hallgatók érvényes diákigazolvány bemutatásával ingyenesen léphetnek be az előadásra. Az összes többi előadási napon a diákokat kedvezményes, 18 eurós napi bérlettel várják a szervezők.

EuroBLECH_2018_02

EuroBLECH App

Az új EuroBLECH alkalmazás Androidra és iPhone-ra szeptember közepétől már letölthető az App Store-ból. Az applikáció tartalmaz egy interaktív területtérképet és egy funkciót a kiállítók keresésére és a kiállítás megtervezésére, valamint további hasznos funkciókat az EuroBLECH látogatói számára.

Az EuroBLECH 2022 helyszíne: Németország, hannoveri kiállítási terület: 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 26. és 27. csarnok

Időpont és nyitva tartás: 2022. október 25 – 28 (minden nap 9:00 és 18:00 óra között)

Belépőjegyek: kedvezményes áron az online jegyboltban vagy teljes áron a helyszínen is megvásárolhatók a kiállítás teljes időtartama alatt.

 

 

ForrásEuroBLECH

További információ:

Az EuroBLECH 2022 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]