Computer Controls és e-peas közös webinárium az energiagazdálkodás ökoszisztémájáról

A CC-DAY 2022 után újabb eseménnyel jelentkezik az elektronikai termékek disztribútora. A Computer Controls Hungary Kft. ezúttal online webináriumot tart az e-peas céggel közösen, melynek középpontjába az energiagazdálkodás kerül.

CC_Core

A Computer Controls és e-peas hamarosan megrendezésre kerülő webinárium keretében mutatja be, hogy az energiagazdálkodás és a nagy teljesítményű PMIC kombinációja milyen plusz energiaforrásokat képes biztosítani egy alkalmazás számára ahhoz, hogy akár több hónapig is működőképes tudjon maradni.

Időpont: 2022 november 3., 10:00 – 11:00

Az esemény típusa: online webinárium

Regisztráció a CC és e-peas webináriumra az alábbi linken.

A webinárium során az e-peas legújabb értékelési termékkészletén lesz a fókusz. Az AEM10300 PMIC-je Dracula Technologies PV cellával és NICHICON SLB tárolóelemmel van kombinálva egy szenzorcsomópontos rendszerben, amely több hétig is képes túlélni a sötétben, úgy, hogy közben minden környezeti paraméterét kommunikálja.

Ez a teljes energiagyűjtő blokk több érzékelőt, valamint egy ‘onsemi RSL10 BLE’ adó-vevőt táplál, függetlenül attól, hogy áll-e rendelkezésére fény vagy sem. Azonnali használata lehetővé teszi a saját értékelési tesztek nagyon gyors elindítását.

CC_webinar

A fejlesztők az esemény során megtanulhatják, hogyan módosíthatók és adaptálhatók a tároló- és napenergiával működő elemek az alkalmazási követelményeknek megfelelően olyan területeken, mint az intelligens otthonok vagy épületek energiaellátása, az energiamenedzsment, a raktár- és eszközkezelés, valamint a HVAC-vezérlés és a valós idejű lokalizáció.

Tartson Ön is a CC-vel és fedezze fel az energiagazdálkodás ökoszisztémáját!

ForrásComputer Controls

További információ:

A Computer Controls hivatalos honlapján.

Az e-peas hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]