Álom vagy valóság? Gyártásautomatizálási napok novemberben

8 = 24, azaz három műszak negyedáron. Lehetséges ez? A Haas Automation magyarországi képviselete és a CAD-CAM Solutions Kft. idén is megrendezi a tavaly nagy sikert aratott a „Gyártásautomatizálási napok” néven ismert hagyományos házi kiállítást.

haas

A Gyártásautomatizálási napok 2022 című szakmai rendezvény dedikált célja az automatizálás előmozdítása, a vállalkozások célja ugyanis nem lehet más, mint hogy adott munkamennyiséggel minél nagyobb értéket állítsanak elő. Az automatizálás ezért már a kisvállalkozások körében is elkerülhetetlen ipari trenddé vált.

Napjaink hektikus energiapiaci és geopolitikai változásai egyre nagyobb kihívás elé állítják hazánk ipari szereplőit, így egyre inkább teret nyer a technológiai optimalizáció. A rendezvénysorozat idei felvonásában szakmai partnereink közreműködésével kerülnek bemutatásra azok a megoldások, melyekkel egy energia- és költséghatékony automatizált egyedi alkatrészek gyártására is képes termelési rendszer is felépíthető.

Az előadások során lépésről lépésre veszik a modern megfogó rendszerek, a minőségi szerszámok, a megbízható megmunkáló központok és a teljes gyártási technológiát keretbe foglaló szoftverek jelentőségét. Az előadók azt a kérdést is feszegetik majd, hogy milyen cégre szabott Ipar 4.0 megoldások segíthetik az energiahatékonyságot a tervezéstől a gyártáselőkészítésen át egészen a gyártásig.

Ha november, akkor Gyártásautomatizálási napok Székesfehérváron

A szakmai partnerek által tartott előadások és műhelymunkák közül minden látogató kiválaszthatja a számára leginkább érdekes témakört. A rendezvénynek helyet adó CAD-CAM Solutions Kft. az egyedi gyártás robotizációs lehetőségeiről, a tudásalapú automatizált gyártástervezésről, az energiahatékony gyártást célzó költségkalkuláció fontosságáról, valamint a TopSolid az automatizálásban betöltött szerepéről beszél majd. A Schunk a befogástechnika megoldásokat, a Haas a vezérlők automatizálási lehetőségeit, valamint az UMC500SS és a VF4SS gépeket mutatja majd be. Az Iscar a szerszámtechnológiák automatizációs lehetőségeit és az acélmegmunkálásban használt multifunkciós megoldásokat, a Motorex pedig az automatizált emulzió kezelést emeli majd ki.

Program:

8:30 – 09:00Érkezés, regisztráció
09:00 – 12:00Bemutatkozás – előadások
12:00 – 13:00Ebéd és kávészünet
13:00 – 15:45Gyakorlati bemutatók
15:45 – 16:00Kérdések – válaszok

 

Gyártásautomatizálási napok 2022

 

Helyszín: CAD-CAM Solutions Kft technológiai központ, 8000 Székesfehérvár, Farkasvermi út 56.

Időpont: 2022. november. 17-18. 8:30-14:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  

 

Programterv és regisztráció:

https://cadcameventopendays2022.bitrix24.site/productionautomationdays2022_wmpl/

ForrásTechmonitor

További információ:

A CAD-CAM Solutions hivatalos honlapján.

A Haas Automation hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]