A SIAF Guangzhou ideális platformként tér vissza az üzlet fellendítésére 2023 első negyedévében

Az SIAF Guangzhou ipari automatizációs vásár az intelligens automatizációs megoldások első számú eseménye Dél-Kínában, amely most gyorsan közeledik 14 éves mérföldkövéhez. Az évek során a vásár szemtanúja volt az iparág fejlődésének, valamint az üzleti együttműködés és a technológiai fejlesztés révén a növekedés kulcsfontosságú hajtóerejévé vált ez idő alatt. A 2023. március 1. és 3. között, a guangzhoui Kínai Import és Export Vásár Komplexumban megrendezésre kerülő vásárt egyre nagyobb lendület övezi az olyan vezető márkák csoportja által, akik már megerősítették a kiállításon való részvételüket.

DSC_9114

A világ legfrissebb ipari automatizálási innovációival, valamint a robotika, a meghajtók, az érzékelők, a gépi látás, a humán-gép interfész (HMI) és a beágyazott rendszerek, a kapcsolódási és az elektromos technológiák széles spektrumának kiemelésével a SIAF továbbra is számos lehetőséget kínál a virágzó intelligens feldolgozóipar dél-kínai piacára. A SIAF-nak és párhuzamos társkiállításának, az Asiamold – Guangzhou International Mould & Die Exhibition vásárnak is az a célja, hogy bemutassa az intelligens gyártási megoldások széles skáláját, betekintést nyújtva az iparág vezetőitől, hálózatépítési lehetőségeket kínálva a régión belüli vásárlátogatók számára. A két vásár együttesen több mint 35 000 látogatót vár, és több mint 500 kiállítót lát vendégül 40 000 négyzetméternyi kiállítási területen.

DSC_9464

A 2022-es kiállítás lezárása óta a SIAF már biztosította elismert tengerentúli és hazai márkák részvételét. Íme néhány figyelemre méltó vállalat, amely megerősítette részvételét: AMILA, Autonics, Daheng Image, Defuro, Dinkle, ESPE, Finecables, JingQi, JUST MOTION CONTROL, Keli, KIS Bearing, PARA-ENT, Pepperl+Fuchs, Qinglan, Sanlixin, Schmersal, Senpum, Servotronix, STAR SEIKI, UTEK, Wain, YUHENG OPTICS és még sokan mások.

Ezenkívül a Huangpu kerület és a Guangzhou Fejlesztési Zóna továbbra is támogatja a SIAF-ot azáltal, hogy küldöttségi csoportot hoz létre a vásáron való kiállításra, annak érdekében, hogy kiemelje a digitális gyártás legújabb termékeit és technológiai vívmányait. A kínai Guangzhou keleti részén található Huangpu körzet fejlesztésének további fokozása érdekében a vásáron bemutatott élvonalbeli intelligens gyártási megoldásokat is beszerzi.

2A7A1073

Az intelligens és hatékony gyártási megoldások virágzó piaca Kínában, amelyet az intelligens gyártási trendek vezérelnek

A gyártólétesítmények felfüggesztése Kína egyes régióiban ismét sürgőssé tette a gyártók számára, hogy még több automatizált technológia bevonásával frissítsék folyamataikat. A Kereskedelmi Minisztérium szerint a járvány okozta ellenszél ellenére Kínában a csúcstechnológiás gyártásba irányuló közvetlen külföldi befektetések (FDI) száma 2022 januárja és májusa között 32,9%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, különösen a fejlett gyártás, valamint az innovatív technológiai és energiahatékonysági ágazatok területén. Folytatva az ország 14. ötéves tervre épülő fejlesztését, a kínai kormány továbbra is növeli az 5G-hálózatokba, a nagy adatközpontokba, a mesterséges intelligenciába, az ipari internetbe, a helyközi villamosvonalakba és a vasúti közlekedésbe való beruházásait. Emellett érvényesíteni fogják a „szén-dioxid-csúcs” és a „karbonsemleges” rendelkezéseket is, amelyek számos kihívást és lehetőséget jelentenek az intelligens gyártási szektor számára.

2A7A1397

A kormány technológiai fejlesztési, termelési és zöld kezdeményezési céljai, valamint a gyártók intelligens gyártási megoldások iránti keresletének növelése érdekében a szervezők által debütálni fog a kiállításon az első Automation Equipment and Solutions Showcase Area a 11.2-es csarnokban. Ez a csarnok azon gyártók részére lesz fenntartva, akik legújabb intelligens gyártási megoldásaikat mutatják be. A vásárlók számára ez a bemutatóterület holisztikusabb élményt mutat majd arról, hogy mire képesek a modern gyártási berendezések és technológiák. A SIAF kitűnő lehetőség a vásárlóknak arra, hogy közvetlenül, személyesen beszélhessenek a szolgáltatókkal gyártási folyamataik során felmerülő problémáik megoldásáról, így azonnali és célzott visszajelzést kaphatnak majd.

2A7A1341

A vásárlók beszerzési igényének optimalizálása érdekében az egyes csarnokokat különböző termékkategóriák szerint rendezik el a szervezők, azért, hogy a látogatók könnyebben tájékozódhassanak a vásáron. A 10.2-es és 11.2-es csarnokban elektromos rendszerek és kapcsolódási technológiák, ipari robottechnológiák, pneumatikus rendszerek és alkatrészek, valamint IPC-k és ipari szoftverek lesznek majd láthatók. A 13.2-es csarnokban fejlett érzékelők, gépi látástechnológiák, ipari IoT és intelligens logisztikai megoldások kapnak helyet.

DSC_9515

A vásár szervezőinek célja, hogy zökkenőmentes élményt biztosítsanak a kiállítók és a látogatók összehozása érdekében. A fizikai eseményen kívül a SIAF online platformokat is kínál, amelyek segítenek az üzleti egyeztetésben és a beszerzési szükségletek kielégítésében. A vásár előtti vevői beszerzési követelmények széleskörű kommunikáció révén történő megértésével az üzleti egyeztetés hatékonysága maximalizálható, miközben mind a kiállítók, mind a vásárlók felhasználóbarát élményben és fokozott beszerzési hatékonyságban részesülhetnek.

Az SPS – Industrial Automation Fair Guangzhou közös szervezője: a Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd, a China Foreign Trade Guangzhou Exhibition Co Ltd, a Guangzhou Overseas Trade Fairs Ltd és a Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Társult szponzorok: Guangdong Association of Automation, the Guangzhou Association of Automation, the Guangzhou Instrument and Control Society, China Light Industry Machinery Association, China Chamber of International Commerce and Guangzhou Chamber of Commerce.

ForrásSPS

További információ:

Az SPS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]