A Salvagini várja Önöket október 25. és 28. között Hannoverben!

Jelentkezzen az EuroBLECH-re és ismerje meg a Salvagnini automatizált, fenntartható és intelligens megoldásait a lemezalakításban. Október 25 - 28.

Salvagnini_1

Intelligens robot a panelhajlító teljesítményének megsokszorozására

A könnyen programozható és könnyen használható P-Robot új paradigmát határoz meg a panelhajlító robot konfigurációval, mivel képes R2R (robot-robot), R2H (robot-és-ember), H2R (ember és robot) üzemmódban dolgozni, maximalizálva a rugalmasságot és a termelékenységet, miközben javítja a hatékonyságot és csökkenti a munkaerőköltségeket.

Salvagnini_2

Panelhajlító, ami a jövőbe tekint

Termelékenység, rugalmasság, alkalmazkodóképesség, sokoldalúság. A P2 mindezt egyben képviseli: egy kompakt panelhajlító, amely csökkenti az átszerszámozási időt és minimalizálja a hulladékképzést. Most még jobb teljesítményt nyújtva, a MAC3.0 technológiával és a CUT opcióval!

Salvagnini_3

Automatizálás és nagy teljesítménysűrűség. A győzelem receptje.

A fiber lézer új, 8 kW-os, nagy teljesítménysűrűségű energiaforrással rendelkezik, amely kiváló vágóteljesítményt és csökkentett fogyasztást garantál. Az LTWS tárolótorony növeli a rendszer autonómiáját. A teljes multi-megfogóval felszerelt MCU automatikus válogatóberendezés és az új NEXUS menedzsmentszoftver csökkenti a kirakodási időt, miközben növeli a rugalmasságot és a folyamat egyszerűségét.

Salvagnini_4

Változtasson perspektívát, gondoljon az eredményekre.

Az automatikus beállítás és a szerszámcsere a B3.AU-TO élhajlító két legnyilvánvalóbb erőssége. Az elektromos és hidraulikus rendszereket mindkettő jellemzőit és előnyeit ismerve tervezték. A tételmennyiségtől, a hajlítandó formáktól és a kezelők ismeretétől függően a B3.AU-TO jelentősen növeli az élhajlító rendelkezésre állását, autonómiáját és rugalmasságát. Az új OPS-B3 szoftver optimalizálja a hajlítási szekvenciákat és csökkenti a beállítási időt.

Salvagnini_5

Új láthatár az FMS számára.

Az S1+P4 sorozat tökéletes választás az úttörő gyártók számára, mivel a lemezeket a legkülönfélébb termékekké képes munkálni, kezelői beavatkozás nélkül. Az  S1 Kombinált stanc és lézervágó élvonalbeli megoldás: maximális szabadságot biztosít a formázás és az alkatrészgeometriák terén, a többpréses fejnek és a kétkocsis manipulátornak köszönhetően pedig csökkenti a ciklusidőt. Az új TML derékszögű koordinátarendszerű robot szolgálja ki a P4 panelhajlítót, amely 254 mm magasságig hajlít, hogy minden gyártási igényt kielégítsen. A P4 alapvetően ötvözi a termelékenységet az automatikus hajlítási és kiszolgálási ciklusokkal, valamint a rugalmasságot az univerzális hajlítószerszámokkal.

Salvagnini_6

 

Jegyekért való regisztrációhoz keressék Horváth Miklóst, az SHM Consulting Kft. ügyvezetőjét, a következő elérhetőségek valamelyikén: miklos.horvath@salvagninigroup.com | +36 30 389 4054

 

 

 

ForrásSHM Consulting

További információ:

Az SHM Consulting hivatalos honlapján.

A Salvagnini hivatalos honlapján.

Információ a hannoveri kiállításról az EuroBLECH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]