Közel egymilliárd forintból fejlődik tovább az ECC ügyfele, a Hevesgép Kft.

Két, már futó projekt részleteiről számoltak be a Hevesgépnél szerdán délelőtt.

 

ECC_Hevesgep_1

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Hevesgép Kft. több éve tudatos pályázati munkával egymásra épülő sikeres projektekkel növeli kapacitását, fejleszti technológiáját azért, hogy egyre magasabb szinten tudja kielégíteni a megrendelők által támasztott megnövekedett igényeket. Már ebben az évben új fejlesztéseket vezettek be, több mint 220 millió forintból különböző eszközöket szereztek be.

Vincze Bálint igazgató-helyettes elmondta, a mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártásával foglalkozó Hevesgép Kft. az új Fiber lézervágó gép és élhajlítógép beszerzésével növelni tudta a vevők biztonságos kiszolgálásához szükséges kapacitást.

„Az új gépek technológiája lehetővé teszi a munkafolyamatok rövidítését, a gyártási pontosság javulását. A beruházás kitűzött célja a cég gépparkjának és technológiájának bővítése. A fejlesztés eredményeként növelni tudjuk a kapacitást, amely hozzájárul a megrendelők által támasztott követelmények egyre magasabb szintű kielégítéséhez. A beruházás olyan termékek gyártását teszi lehetővé, ami minőségében és megjelenésében megállja a helyét a nemzetközi és hazai piacon is.” – részletezte. Ezenkívül informatikai fejlesztés is megvalósul, valamint napkollektoros rendszert is telepítenek majd a szociális épületre.

Továbbá az exportpiac egyre jelentősebb szerepe miatt szükséges a szakmai kompetenciák növelése, így négy munkatárs angol nyelvi képzésben vett részt. A vállalat méretére és dolgozói összetételére szabott szervezeti diagnosztikát vesz igénybe, amely feltárja, hogy mely területek nem működnek megfelelően és hol szükséges fejlesztés, különösen az emberi erőforrásokat illetően.

ECC_Hevesgep_2

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A másik projekt közel hétszázmillió forintos keretösszegű.

„A fejlesztés célja egy olyan nagyteljesítményű, szálastakarmány felszedőcsalád kidolgozása, mely valamennyi silókombájnnal kompatibilis, műszaki tartalmát tekintve alkalmazkodik és teljes mértékben kielégíti az ágazatban felmerülő speciális elvárásokat. Az új felszedőcsalád biztosítja a jelenlegi piaci igények maradéktalan kielégítését, melyre kutatásaink, elemzéseink és visszajelzéseink alapján igen nagy igény mutatkozik.” – taglalta az ügyvezető. A pályázat a bérköltségeket is támogatja, valamint gyártóberendezéseket is vásárolnak, egy hegesztőrobotot és egy háromtengelyes marógépet.

Több mint hatvan éve működnek

A Hevesgép Mezőgazdasági Gépgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonban lévő cég több mint 60 év tapasztalattal. A vállalat 1958-ban alakult, 1970-től gyárt mezőgazdasági gépeket, majd 1976-tól a nemzetközi integráció keretében európai piacra szállít termékeket. 1993-ban privatizációs folyamat során – mint jogutód – megalakult a Hevesgép Kft. A vállalkozás Heves város egyik legnagyobb foglalkoztatója 120 emberrel, a fő tevékenységük pedig a mezőgazdasági gépek gyártása, fejlesztése, valamint az értékesítése.

ForrásHEOL

További információ:

A HEOL – Heves megyei hírportál honlapján.

 

Kérjen segítséget a pályázáshoz! A pályázatok megírását a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállalja!

Az ECC eredményei: 

  • 19 éves működésünk során,
  • 151 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertünk el és számoltunk el partnereink, ügyfeleink részére,
  • több, mint 3.610 elégedett ügyfél,
  • iparági szakértőkön keresztül széles körű iparági referencia és tapasztalat,
  • nagyságrendileg 100 %-os nyerési arány,
  • közel 40 fős szakmai háttérrel.

További információ:

european

Tóth Ádám Ferenc
ügyvezető
info@european.hu

Megosztás
[
    ]