Felhőalapú CAM megoldás érkezik az Onshape-be – A PTC felvásárolta a CloudMilling-et

Az Onshape, az egyik élenjáró, böngészőben futó, felhőalapú CAD megoldás, úgy néz ki új megoldásokkal bővülhet egy felvásárlás kapcsán. A PTC ugyanis felvásárolta a CloudMilling-et, mely ugyancsak teljesen felhő alapú CAM megoldást fejleszt. 

 

Onshape_PTC_1

„A CAM funkciók Onshape-be integrálása segít ügyfeleinknek még többet alkotni, amivel megmutatják, hogy mi minden lehetséges a felhő-natív termékfejlesztés segítségével” – mondja David Katzman, az Onshape vezető alelnöke. “A CloudMilling olyan megoldást fejlesztett ki, amely az Onshape ügyfeleink által elvárt magas színvonalú felhő-alapú megoldást és előnyöket kínálja. Nagyon örülünk, hogy a CloudMilling csapata csatlakozott az Onshape-hez, és már alig várjuk, hogy lássuk, mit alkotnak ügyfeleink a CAM megoldásunk használatával.”

A CloudMilling használatával a következőkre lesz lehetőségünk:

  • 5-5-tengelyes szerszámpályák készítése pár másodperc alatt.
  • Teljesen integrált szerszámkönyvtár.
  • Valós idejű szerszámpálya szimuláció anyageltávolítás vizsgálattal.
  • Több darabos kiosztások kezelése.

„Osztjuk az Onshape csapatának elképzelését a termékfejlesztés felhő- és mobilközpontú világáról” – mondta Michael Johnson, a CloudMilling vezérigazgatója, vezető építész és társalapítója. “Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág egyetlen felhő-alapú, natív CAM-megoldását mutattuk be, és várakozással tekintünk az Onshape integráció részeként létrejövő lehetőségekre.”

A CloudMilling várhatóan 2023 elején lesz elérhető az Onshape felhasználóknak.

ForrásPTC

További információ:

A PTC hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]