Stratasys világpremier: 2 új 3D nyomtató, technológiai újdonságok

Ahogy minden évben, idén is tavaszra időzíti új termékei bemutatását a Stratasys: két új 3D nyomtatóval, több mint húsz új alapanyaggal, új GrabCAD szoftver funkciókkal és négy 3D nyomtatási technológián alapuló új alkalmazásokkal minden idők legszélesebb körű termékbejelentésére készül!

SSYS_NPI_2022_1200x630

Csatlakozzon 2022. május 12-én, csütörtökön 10 órától az Experience Stratasys: Manufacturing című virtuális rendezvényhez, és ismerje meg elsők között az additív gyártástechnológia legújabb fejlesztéseit a 3D nyomtatás egyik piacvezetőjétől! Termékmenedzserek, alkalmazásmérnökök és iparágvezető ügyfelek mesélik el, hogyan alakítják át gyártási folyamataikat a Stratasys additív megoldásaival.  

Az online rendezvény 10 órakor Yoav Zeif Stratasys vezérigazgató megnyitójával kezdődik, majd a General Atomics kutatásra és távirányítású térfigyelő repülőgépek fejlesztésére szakosodott amerikai energetikai és védelmi vállalat vezetőjének rövid előadásával folytatódik. A program második felében az érdeklődők a Stratasys öt 3D nyomtatási technológiájával ismerkedhetnek meg virtuális szobákban, szakértők segítségével.

Ismerje meg, hogy a 3D nyomtatás hogyan egészíti ki a hagyományos gyártástechnológiákat! Ne maradjon le az idei technológiai újdonságokról! Foglalja le helyét még ma!

Az online előadások angol nyelven zajlanak, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció gomb a Stratasys angol nyelvű regisztrációs oldalára vezet, ahol adatai megadásával tud jelentkezni az eseményre. A megtekintéshez szükséges visszaigazoló e-mailt is a Stratasys küldi majd önnek. 

orange

 

EXPERIENCE STRATASYS: MANUFACTURING
virtuális termékbemutató
2022. május 12. csütörtök, 10:00-11:20

regisztracio_gomb

 

orange

További kérdéseivel keresse a VARINEX Zrt.-t (Winkelbauer Renáta marketing manager, winkelbauer@varinex.hu; +36305511410)!

A VARINEX Zrt. szeretettel várja Önöket a virtuális eseményre!

ForrásVarinex

További információ:

A VARINEX Zrt. hivatalos honlapján.

 

Outlook-mgkxettg
VARINEX Zrt.
A Stratasys termékek magyarországi forgalmazója
1106 Budapest, Fehér út 10.
+361-432-0248
3dp@varinex.hu

Megosztás
[
    ]