Sokadik sikeres pályázatát nyeri a Rédei-Fém-ECC együttműködés

A Rédei-Fém Kft. ismert hazai szereplője a mezőgazdasági gép- és gépalkatrész gyártásnak. A mezőtúri cég ‒ immár nem első alkalommal ‒ sikeresen pályázott uniós forrásra tevékenysége modernizálása, kapacitásainak bővítése érdekében.

redei_fem_2021-095

A vállalat ezúttal 209 millió forint támogatást nyert, összesen 299 milliós beruházásához a GINOP-PLUSZ-1.2.1-21-2021 pályázat keretéből, melyből nemcsak új megmunkálógépekre ‒ élhajlító és lézervágó berendezések ‒ jutott forrás, hanem infrastukturális, környezetvédelmi és egészségvédelmi fejlesztésekre is.

Az eredmény a cég kvalitásai mellett jelentős mértékben a megfelelő pályázati szakértelemnek és tudásnak is köszönhető, melyet ezúttal is a Rédei-Fém állanó partnere, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet Kft. biztosított.

A cég az új ‒ és korábbi ‒ technológiai és kapacitásfejlesztésekkel egyértelműen szeretne új területeken, szegmensekben is megjelenni a mezőgazdasági gépgyártás mellett, miközben e tevékenységét is folyamatosan bővíti majd.

Az új beuházást és a sikeres pályázati részvételt a cég – az előírásoknak megfelelően – nagyszabású nyitórendezvénnyel kezdi meg, április 28-án, ahol részletesen bemutatják a fejlesztés elemeit és a kapcsolódó prokjekt résztvevőit is.

ForrásECC


 

Kérjen segítséget a pályázáshoz! A pályázatok megírását a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállalja!

Az ECC eredményei: 

  • 19 éves működésünk során,
  • 151 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertünk el és számoltunk el partnereink, ügyfeleink részére,
  • több, mint 3.610 elégedett ügyfél,
  • iparági szakértőkön keresztül széles körű iparági referencia és tapasztalat,
  • nagyságrendileg 100 %-os nyerési arány,
  • közel 40 fős szakmai háttérrel.

További információ:

european

 

Tóth Ádám Ferenc
ügyvezető
info@european.hu

Megosztás
[
    ]