Enterprise Group a 2022-es MACH-TECH-en

Sok más kiállító mellett a gépészeti CAD\CAM megoldások piacán is meghatározó szerepet betöltő Enterprise Group standjánál is jártunk a MACH-TECH alkalmából, ahol a CAM termékvonal vezetője, Gyönyörű Attila ismertette a cég megoldásait, termékportfólióját.

Csakúgy, mint a többi kiállító a MACH-TECH-en, az Enterprise Group is 2 év kihagyás után tért vissza az ipari, szakmai kiállítások világába, körforgásába. Gyönyörű Attila, a CAM termékvonal vezetője kiemelte, hogy a hosszú szünetet követően fontosnak tartották, hogy végre személyesen találkozhatnak az ügyfeleikkel. Valamint hozzátette, hogy az idei kiállítást az is erősíti, hogy üzletáguk jubileumi, 10. évfordulója is pont most esedékes.

Gyönyörű Attila, az Enterprise Group CAM termékvonalának vezetője

Gyönyörű Attila, az Enterprise Group CAM termékvonalának vezetője

Az Enterprise Group széles és sokoldalú termékportfóliót sorakoztatott fel az idei kiállításon, a hangsúly pedig elsősorban a CAD/CAM és PLM típusú megoldásokon volt, melyekben a Siemens DIS és a Hexagon MI szolgáltatásai kapták a legnagyobb figyelmet. A bemutatott termékek természetesen a gépgyártásra, géptervezésre helyezték a fókuszt.

2022_MACH-TECH_-_EPLM_1

Idén a stand különlegessége az ismertetett rendszerek és megoldások mellett egy robot volt, melyet az Enterprise Group a CAM rendszerből való programozás prezentálásra telepített ki. Gyönyörű Attila elmondta, hogy erre a megoldásra egyre nagyobb az igény a piacon, így mindenféleképpen szerették volna bemutatni, hogy a cég CAM-es termékportfóliójában erre a megoldásra is van lehetőség. Ezen a területen kiemelte a EDGECAM szoftvert, amely a vállalat zászlóshajójának számít, fő felhasználási területe pedig az alkatrészgyártás területe. Emellett prezentálta a lemeztechnológiai megoldásokat is, ott a RADAN szoftver került a figyelem középpontjába.

2022_MACH-TECH_-_EPLM_5

Beszélgetésünk során külön szó esett az oktatásról is. Az Enterprise Group nagy figyelmet fordít a képzésekre, különösképpen a Solid Edge és az EDGECAM szoftverek kapcsán. Gyönyörű Attila így foglalta össze a cég oktatási vállalásait: 

„A Solid Edge, illetve EDGECAM termékeinkhez kapcsolódóan erősítjük az oktatási intézményekkel való együttműködést folyamatosan, így a mentorprogramunk keretein belül igyekszünk minél több középiskolával és egyetemmel együttműködni, hogy erősítsük a CAD/CAM megoldások képzését.”

ForrásEnterprise Group PLM

További információ:

Az Enterprise Group PLM üzletág hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]