2022 nyarán rendezik a wire és Tube szakvásárokat: A vezető düsseldorfi világvásárokat segíti a világjárvány visszaszorulása

A 2022. június 20-24-ig áthelyezett vásáridőpont a lehető legnagyobb fokú tervezhetőséggel kecsegteti a kiállítókat és jóval kedvezőbb utazási feltételeket kínál a szerte a világból érkező szakmai látogatóknak. Vezető szakvásáruk négy éves nélkülözését követően a szakmabeliek végre megint személyesen és élőben találkozhatnak Düsseldorfban, hogy eszmét cserélhessenek a huzal-, kábel- és csőipar újdonságairól.

Mit rund 118.000 Quadratmetern Ausstellungsfläche und 2.686 Ausstellern sind wire 2018 und Tube 2018 so groß wie nie zuvor in ihren Düsseldorfer Erfolgsgeschichte. With more than 118.000 square metres net and 2,686 exhibitors, wire 2018 and Tube 2018 are bigger than ever before.

Számtalan innovációt vonultatnak fel a düsseldorfi vásárközpontban – a rögzítőelemek és rugók világát képviselő végtermékektől a válogatott, a gyártásukban a fenntarthatóságnak, az energia-hatékonyságnak és az erőforrások kíméletes felhasználásának kiemelt figyelmet szentelő kiállítókat, mint például az AMPCO METAL Deutschland GmbH-t, az ARCELOR MITTAL COMMERCIAL SECTIONS S.A.-t, a Georgsmarienhütte GmbH-t, a Klöckner & Co SE-t és az SMS group GmbH-t bemutató, vezetett ecoMetals kampányon át az egyes iparágak kiemelt szakértőinek vitaindító előadásait kínáló szakmai találkozókig.

A huzal-, kábel- és csőipar világviszonylatban is kihagyhatatlan seregszemléjén júniusban bemutatott új gépekkel és berendezésekkel a kiállítók fokozott hangsúlyt fektetnek az elektromobilitás, a digitalizáció és az ipar 4.0 fenntartható megoldásaira. A 13 vásárcsarnok átfogó kínálatát a huzal-, kábel- és csőgyártáshoz kapcsolódó ötletekkel és együttműködési lehetőségekkel teszik teljessé a rendhagyó ötletekkel induló startup-vállalatok.

Mit rund 118.000 Quadratmetern Ausstellungsfläche und 2.686 Ausstellern sind wire 2018 und Tube 2018 so groß wie nie zuvor in ihren Düsseldorfer Erfolgsgeschichte. With more than 118.000 square metres net and 2,686 exhibitors, wire 2018 and Tube 2018 are bigger than ever before.

A wire és a Tube látogatóinak szintén hasznos és előnyös, hogy a seregszemlét részben a fémmegmunkálási technológiák vezető nemzetközi szakvásárával, a METAV-val egy időben rendezik.

A wire és a Tube hagyományosan a legnagyobb nemzetközi részvétellel büszkélkedő szakvásárok közé tartozik a Messe Düsseldorf kínálatában. A kiállítók több mint kétharmada Németországon kívülről érkezik – a megelőző, 2018-as szakvásáron 67 ország kiállítója mutatkozott be. A düsseldorfi vásárközpontban csúcsidőkben több mint 130 ország szakmai látogatói találkoznak és tájékozódnak.

A magyar kiállítók listája

  • wire 2022
    • Bogdany Petrol Kft. (önálló kiállító): 12-es csarnok, 12C08 stand
    • Feralpi-Hungaria Kft. (társkiállító): 12-es csarnok, 12D44 stand
    • Moltech AH Kft. (önálló kiállító): 14-es csarnok, 14E19 stand
  • tube 2022

A 2022 júniusában érvényes, a düsseldorfi vásárközpont biztonságos higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciójához kapcsolódó szabályokat bármikor le lehet tölteni a következő címen: https://www.wire.de/de/Besucher/Hygienekonzept_PROTaction_1.

ForrásBD-Expo Kft.

További információ:

A wire hivatalos honlapján.

A Tube hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]