Elképesztő magyar gépek – Fogjunk össze a hazai gépgyártásért!

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj verseny tavalyi, első kiírásakor többen azt tippelték, hogy 20-25 célgépet biztosan benevez majd a gépész szakma, hiszen nem olyan nagy ez az iparág, hogy ennél több gépet jelöljenek. 2021-ben 74 pályamű érkezett, 2022-ben lapzártakor még nyitva áll a pályázói felület, de már most látszik, hogy több gép lesz a jóslatoknál. A Gépipari Tudományos Egyesülettel és Sipos Sándorral, a verseny ötletgazdájával pontosan tudjuk azt, hogy kiváló célgépgyártók vannak Magyarországon, jóval több, mint amennyit meg lehet tippelni. 

micn2022 logo

2022-ben, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj történetének 2. évében igazán különleges pályaművek kerültek a mezőnybe. A tervezők felkészültsége, a pályaművek minősége, a gépek külleme mind azt mutatják, hogy különleges gépgyártó műhelyekben, különleges célgépek készülnek, és minden ipari igényre tudunk innovatív, automatizált, az Ipar4.0 szempontjainak megfelelő gépet gyártani. 

A pályaművek a www.gepedvanhozza.hu oldalon mutatkoznak be, ahol a gépek online katalógusában bővebb információkat, elérhetőséget és videókat is közzé tettek a pályázók a nevezett célgépekről. 

orange

 

Fogjunk össze a hazai gépgyártásért! Nézd meg a gépeket és szavazz arra, amelyik szerinted a legjobb, legérdekesebb célgép a pályaművek közül!

 

orange

A közönségszavazás felülete április 22-én megnyílt. Ha szakmai szemmel tudod vizsgálni a nevezett pályaműveket és megtalálod közöttük a legérdekesebbet, támogasd a pályaművet egy szavazattal! Ezen a honlapon adhatod le a voksodat: www.gepedvanhozza.hu Keresd a “Közönségszavazás” menüpontot!

Ne feledd, hogy ők bátran kiállnak a gépükkel, büszkék a gépeikre, sőt mi több: összefogásban vesznek részt a szakmánkért, azért, hogy a hazai gépgyártást népszerűvé, ismertté és kézenfekvővé tegyük a termelő vállalatok számára. Ha most nincs szükséged gépre, ha most nem neveztél, akkor is tedd le a voksod a legjobb gép mellett! 

A tét nagy: a közönségszavazás nyertese elnyeri az “Az év célgépe 2022” díjat és vele együtt a saját vállalatom felajánlását, azaz a Chemplex Kft. által biztosított 1.000.000 Ft értékű hajtástechnikai eszközbeszerzési-keretet.

Az “Év célgépe 2021” díjat a közönség a Press-Air Kft.-nek ítélte – a képen (balra) Kiss László, a Chemplex Kft. tulajdonosa gratulál Deseő Lászlónak (jobbra), a díj tulajdonosának 

Az “Év célgépe 2021” díjat a közönség a Press-Air Kft.-nek ítélte – a képen (balra) Kiss László, a Chemplex Kft. tulajdonosa gratulál Deseő Lászlónak (jobbra), a díj tulajdonosának 

Az eredményhirdetés és a szakmai, valamint a közönségdíj átadása 2022. június 28-án, a Gépész Szalonban lesz.  

orange

 

“Kooperálunk tehát? Én felajánlom a díjat, te pedig szavazz arra a célgépre, amelyiknek véleményed szerint jár az „Az év célgépe 2022” díj!”

 

Barátsággal:

Kiss László
A Chemplex Kft. tulajdonosa, a hajtástechnikai szakértőd

 

orange

A verseny szervezői:

gte-chemplex

QR

ForrásChemplex

További információ:

A rendezvény hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]