Control Messe 2022 – májusban kerül megrendezésre az innovációs piactér Stuttgartban

A 34. Control nemzetközi minőségbiztosítási szakkiállítás 2022. május 3. és 6. között kerül megrendezésre, Stuttgartban. A nemzetközileg nagy érdeklődést kiváltó vásár kiállítóinak több, mint egyharmada Németországon kívülről érkezik. A rendezvényen a képfeldolgozás és szenzortechnika, valamint a mérés- és vizsgálati technika területén további fejlesztéseket tapasztalhatnak majd meg a látogatók.

control_messe_stuttgart

A 2022. május 3. és 6. között, a Stuttgarti Kiállítási Központban megrendezésre kerülő Control nemzetközi minőségbiztosítási vásár világszerte elismert technikai eseményt biztosít a beszállítóknak és a felhasználóknak, szigorúan összpontosítva a releváns szakmai kérdésekre. A szakkiállítás a releváns ipari szempontok feltárása mellett rendkívül gyakorlatiasan mutatja be az ipari minőségbiztosítás területén hasznos technológiák, folyamatok, termékek és rendszermegoldások jelenlegi világméretű kínálatát. Így a Control által képviselt közel 900 minőségbiztosítási berendezés gyártója és kiállítója lehetővé teszi a gyártó cégek és beszállítóik számára versenyelőnyük csiszolását. A világszínvonalú résztvevőkkel kiegészített program és az átfogó kiállítási és információs portfólió 2022 tavaszán Stuttgartot ismét a minőségbiztosítási iparág üzleti Mekkájává varázsolja. Az ipari szektor virágzásának köszönhetően a 2022-es Control az a platform lesz, ahol a beszállítóknak és a felhasználóknak lehetőségük nyílik a találkozásra és eszmecserére.

Precízió a teljesítményért

A Control 2022 vásáron többek között részt vesz a németországi, Eschweilerben található Kordt GmbH & Co. KG is, amely a vásárral párhuzamosan ünnepli fennállása 75. évfordulóját is. A „Precision for Performance” elvnek megfelelően a Kordt új fejlesztéseket mutat be az automatizálás és a kezelőtől független mérőrendszerek területén.

csm_control_impressionen_2019_1_05_cac7f9c0d3

„Számomra a 30. Control további ok az ünneplésre 2022-ben, a Kordt 75. évfordulója mellett. Örülünk, hogy 2022-ben, jubileumi évünk során ismét találkozhatunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel. A méréstechnika vezető szakkiállításaként a Control évtizedek óta ideális fórumot kínál a személyes kapcsolattartásra és mi így a személyes megbeszélés útján szeretnénk kideríteni, hogyan segíthetnénk ügyfeleinket teljesítményük javításában precíziós berendezéseinkkel” – mondja Thomas Janzten, a Kordt vezérigazgatója és ügyvezető partnere. 

A Control a világ egyetlen szakkiállítása, amely átfogó módon mutatja be az ipari minőségbiztosítási technológiákat, folyamatokat, termékeket és rendszermegoldásokat. Az ágazat optimistán tekint a jövőbe, mert a minőségbiztosítási megoldások soha nem voltak olyan fontosak, mint most, napjainkban. A minőségbiztosítási technológiáknak gyártási folyamatba való integrálása a Control 2022 rendezvényen minden szempontból, élőben tapasztalható lesz. Heiko Müller, a Renishaw ügyvezető igazgatója is nagy reményekkel néz a vásár elébe: „Két év absztinencia után nagyon várom az üzleti partnereinkkel való kapcsolatfelvételt, a piac legfrissebb információit és saját csapatunk dinamikájának működését.” A Renishaw a precíziós mérés, a vezérlési megoldások és a generatív gyártórendszerek területén fogja bemutatni új fejlesztéseit.

csm_control_impressionen_2019_1_13_daacd3cc95

Speciális előadás a mérési és vizsgálati technológia kérdésében

Az automatizálás, a digitalizáció, az érintésmentes munkafolyamatok, a távoli szolgáltatások és a végpontok közötti nyomon követhetőség terén elért előrelépések minden iparágat érintenek, beleértve a szolgáltató szektort is. Új szintre emelkedtek a követelmények a mérés- és vizsgálati technikával, az anyagvizsgálattal, az elemző berendezésekkel, a képfeldolgozó és szenzortechnikával. A vizsgálati technnika felhasználói a hálózatba kapcsolt folyamatokban – beleértve az érintés nélküli alkalmazásokat is – kihasználják a különféle belső minőségbiztosítási megoldásokat. Ezt veszi górcső alá majd alaposabban a Fraunhofer Vision Alliance az „Érintkezés nélküli mérési technológia” című különleges bemutatóján, amelyre 17. alkalommal kerül sor a Control 2022-n. Az előadáson az érintésmentes mérés- és vizsgálati technika innovatív megoldásai lesznek láthatók.

csm_control_impressionen_2019_2_18_5d55535253

A Control nemzetközi minőségbiztosítási kiállítását egy világszínvonalú kereskedelmi vásári tanácsadó testület támogatja, amelynek tagjai az ipari szektorból származnak. A testület tagjai az alábbi vállalatokat képviselik:

  • Carl Zeiss AG
  • DGQ Service GmbH
  • Fraunhofer-Allianz Vision
  • HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH
  • Hexagon Manufacturing Intelligence
  • Mahr GmbH
  • MARPOSS GmbH
  • Mitutoyo Europe GmbH
  • Studenroth Präzisionstechnik GmbH
  • WENZEL Group GmbH & Co. KG
  • Werth Messtechnik GmbH

ForrásControl

További információ:

A rendezvény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]