Az AMADA WELD TECH bemutatta a CD-V családba tartozó hegesztőberendezéseit

Az AMADA WELD TECH bemutatta a CD-V családba tartozó, kapacitáskisülésen alapuló hegesztőberendezéseit, és a TL-V családba tartozó hegesztőfejeit.

A teljesen vezérelhető, kettős impulzuskimenettel és a színes, 3.5”-os felhasználói felülettel rendelkező CD-V család egyenletes minőségű varratot kínál az ismételhetőség érdekében. A CD-V család jellemző alkalmazási területe az akkumulátorok érintkezőinek hegesztése, csatlakozók, méhsejt-profilok hegesztése, vékony huzalok rögzítése lemezre, ékszerek javítása, stb.

A CD-V család legfontosabb tulajdonságai a beépített csúcsáram kijelzés a hegesztőív azonnali jóváhagyásához, impulzus formázása állítható dőlésszöggel, a varrat fröcskölésének elkerülése érdekében, ultragyors felfutási idő elektromos vezetők hegesztésekor, és a gyors ívgyújtás impulzusok között a szomszédos helyek közötti hegesztéskor. A CD-V család ezenkívül számos hegesztési művelet ütemezését is megkönnyíti, hiszen egyszerre akár 8 ütemtervet is képes tárolni, így a gépkezelő könnyedén tud váltani az ütemtervek között. További, használatot megkönnyítendő funkciók közé tartoznak a hegesztési számláló, a programozható szorítási idő és a nyomógombos forgójeladó a logikus használat érdekében.

A CD-V család az USA-ban készül és a következő AMYA hegesztőfejekkel lehet használni:

  • Manuális huzalelőtolás – TL-V80F-E2-0A, TL-V88F-E2-0A típusok
  • Szabványos, mágnesszelepes munkahengerrel végzett huzalelőtolás – TL-V80A-E2-0A, TL-V88A-E2-0A típusok

A TL-V hegesztőfejek az új hegesztőberendezések számára készültek. Négy változatban készülnek, pneumatikus- és kézi működtetéssel egyaránt. A fejeket nagy igénybevételre tervezték, alapkivitelben jár hozzá egy robusztus állvány és elektródák.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA WELD TECH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]