A HELLER részesedést szerez az IGH Infotec AG-ban, és intenzívebbé teszi az együttműködést

A nürtingeni HELLER szerszámgépgyártó részesedést szerez az IGH Infotec AG-ban az észak-rajna-vesztfáliai Langenfeldtől. Az IGH Infotec AG a termelés és a házon belüli logisztika optimalizálását szolgáló IT-rendszerekre specializálódott. A HELLER-csoport IGH-ban való részesedésével a két vállalat régóta fennálló együttműködése bővül és elmélyül.

HELLER-IGH-Infotec-AG_Kooperation

A HELLER befektetése az IGH Infotec AG-ba a vállalat stratégiai irányultságának megfelelően történik, amely az ügyfelek sikerét helyezi tevékenységének középpontjába azáltal, hogy megerősíti portfólióját a folyamatelemzés és -optimalizálás területén. 

„Ügyfeleink sikerére összpontosítunk azáltal, hogy teljes folyamatmegoldásokat kínálunk számukra, amelyek digitális interfésszel és megoldásokkal, valamint a folyamathoz kapcsolódó szolgáltatásokkal is foglalkoznak” – mondta Reinhold Groß, a HELLER Csoport vezérigazgatója. Az egyesített tanácsadási szakértelem lehetővé teszi a vállalat számára, hogy holisztikusan támogassa ügyfeleit gyártási és logisztikai folyamataikban, lehetővé téve számukra, hogy profitáljanak a felgyorsult és hatékonyabb folyamatokból. „A GH Infotec AG a HELLER ideális partnere ehhez. Ezért várjuk a sikeres együttműködés folytatását” – tette hozzá Groß.

A partnercég úgy véli, hogy a HELLER részvételéből adódó szorosabb együttműködés mindkét cég számára egyértelmű előnyökkel jár. „Az intenzívebb együttműködés remek lehetőséget kínál arra, hogy a gyártásoptimalizálásban szerzett közös tudásunkat csomagban és célzottan tegyük elérhetővé a vásárlók és a leendő ügyfelek számára.” – mondta Andre Hörmandinger, az IGH Infotec AG vezérigazgatója.

Az IGH Infotec AG megoldásait már öt éve alkalmazzák a HELLER mechanikus gyártásában és orsószerelésében. A HELLER már az IGH Infotec AG kísérleti felhasználója és fejlesztő partnere. Az IGH Infotec AG tőkéjében való részvétellel az együttműködés ezentúl intenzívebbé válik.

ForrásHELLER

További információ:

Az IGH Infotec AG hivatalos honlapján.

A HELLER hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]