Március 3-án indul a SIAF Guangzhou ipari automatizációs vásár

Az SPS – Industrial Automation Fair (SIAF) Guangzhou az intelligens gyártási piac legújabb globális trendjeit mutatja be. A 13. alkalommal megrendezésre kerülő esemény 2022. március 3-5. között nyitja meg kapuit a Guangzhou-i China Import and Export Fair Complex-ben, ahol a látogatók és a kiállítók felfedezhetik a legújabb intelligens ipari automatizálási technológiákat és megoldásokat.

SIAF21_registration_4

Dél-Kína egyik legelismertebb ipari automatizálási vásáraként, a SIAF Guangzhou jelentős támogatásra és bizalomra tett szert az iparágon belül. Az intelligens gyártási megoldások fejlődésével és a jobb felhasználói élmény, valamint a nagyobb hatékonyság, pontosság és fenntarthatóság iránti növekvő igényekkel a kiállítók számos új, ezeket a célokat szolgáló intelligens gyártási megoldást és technológiát mutatnak be. Ezek közé tartozik az ipari robotika, a hajtások, a szenzorok, az ember-gép interfészek (HMI) és a beágyazott rendszerek, a csatlakoztathatóság, az elektromos technológiák és az ipari internet. Az Asiamold – Guangzhou International Mould & Die Exhibition szerszám- és formagyártói kiállítással egy időben megrendezett vásár több mint 65.000 látogatót vár és 532 kiállítót lát vendégül, 40.000 négyzetméternyi kiállítási területen. Ezen felül a vásár interaktív szemináriumi programok erős sorát kínálja az ipar jövőbeli átalakulásának feltárására.

A SIAF Guangzhou kiemelt eseményeinek áttkeintése

A háromnapos vásár a dél-kínai intelligens gyártóipar innovációit mutatja be. Bemutatja az ipari automatizálás legújabb technológiai fejlesztéseit. A világjárvány, a nemzeti termelési célok és a zöld kezdeményezések által felgyorsított intelligens gyártási megoldások továbbra is elősegítik a digitális gyárak, a digitális átalakulás és az adattranzakciós technológiák hosszú távú előnyeit és elfogadását. A SIAF Guangzhou-n való részvételt az alábbi vezető vállalatok erősíteték meg:

  • Ipari robotok, gépi látás és intelligens logisztikai megoldások
    • Aqrose Technology, Ck Vision, Cognex, Daheng, Datalogic, Heroje, IDEAL Intelligent, Microma, Mind Vision, OKI, Shijie Intelligent, YASKAWA, Yuanhai Wire & Cable és mások.
  • Elektromos és csatlakoztatási rendszerek
    • AirTAC, Amila, Binder, Bonfiglioli, DEGSON, Finecables, Fuji Electronics, Huoban Pneumatic, KIS, Koyo, Pegatron, Sanlixin, SINFONIA, WAIN, Weide, Yakotec és mások.
  • Érzékelők és ipari mérőműszerek
    • Autonics, Balluff, Baumer, Defuro, Ema, ESPE, Fluke, Hanyoung Nux, HR, ifm, Kepurui, Lanbao, Meijidenki, OPKON Sensor, Pepperl+Fuchs, SENPUM, SUENW, PCB, Temposonics és mások.
  • A dolgok internete, ipari internet és ember-gép interfész eszközök
    • Coolmay, D&S, GOTO, ICP DAS, Laogou, LR-LINK, MAGUS, Robustel, Rocksensor, Rect, Schmersal, SIKON, UTEK és mások.

Neves ipari vevők készülnek új üzleti kapcsolatok kialakítására

A látogatók az idei vásáron a kínai gyártópiacra vonatkozó naprakész megoldások átfogó bemutatóját fedezhetik fel. Neves márkák delegációi fogják bemutatni a legújabb technológiai fejlesztéseket. A héten megerősített vezető vállalatok közül többek között a következők látogatnak el a kiállításra: Colgate, Comba Telecom, Dongfang Electrical Corporation, Nissan, Kautex, Liby, Midea, Panasonic, TCL, Tech-Long, TP-LINK, Valeo, Zeiss, ZTE és mások.

SIAF21_registration_7

Kínai Könnyűipari Gépgyártó Szövetség, a Guangdong Gyártó Szövetség, a Foshan Shunde Elektronikai Információs Kereskedelmi Kamara és a Shunde Robot Szövetség emellett számos, a dél-kínai régióban működő gyártó céget gyűjtött össze, akik ellátogatnak a 2022-es vásárra, hogy beszerezzék a legújabb ipari automatizálási termékeket és megoldásokat gyártósoraik korszerűsítéséhez.

A vásár párhuzamosan zajló eseményeinek programjával naprakész maradhat az iparban

Magán a kiállításon kívül az interaktív szemináriumok és a kapcsolatépítő események ugyanolyan fontosak a SIAF Guangzhou és az Asiamold kiállításon. Az ipari automatizálási közösségen belül folyamatosan újszerű ötletek merülnek fel, ezért az idei szemináriumi program igyekszik ezeket részletesen feltárni. Az idei SIAF két kulcsfontosságú fórumon keresztül segíti elő a gondolatébresztő ipari eszmecseréket.

A szén-dioxid-kibocsátást kezelő politikai kezdeményezések sorára válaszul a SIAF Guangzhou idén ezzel kapcsolatos politikai fórumokat is rendez. Az ország intelligens gyártási piaca jelenleg drasztikus energetikai reformokon megy keresztül, amelyek számos kihívást és lehetőséget is jelentenek. A fórumon többek között a következő szakértők és megoldásszállítók tartanak előadást: Midea, ABB, Foxconn és Schneider Electric, akik a következő témákkal foglalkoznak majd:

  • Esettanulmány a Midea digitális átalakulási gyakorlatáról
  • Az ABB digitális megoldásai: Segítség a vállalkozásoknak az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gyártás irányába történő átalakulásban
  • Fejlett gyártástechnológiai alkalmazások és a Világítótorony-hálózat
  • A legújabb digitális rendszertermékek és intelligens zöld gyártási megoldások bemutatása

A SIAF Guangzhoun harmadik alkalommal tér vissza az “Idő-érzékeny hálózatosítási technológiák és alkalmazások” konferencia. Az idei év kiemelt témája az “Információs technológia (IT) és az üzemeltetési technológia (OT) egyesítésének felgyorsítása” lesz, a rendezvényen pedig számos szakember fogja bemutatni az időérzékeny hálózati technológiák (TSN) legújabb fejlesztéseit, beleértve a TSN-t az 5G korszakban, a TSN-t az SPE-L1-ben, valamint a kapcsolódó termékeket, alkalmazásokat és konfigurációkat. Mindezt interaktív megbeszéléseken és esettanulmány bemutatókon keresztül.

SIAF21_registration_1

További egészségügyi és higiéniai óvintézkedések bevezetése

Vezető vásárszervezőként a Messe Frankfurt számára továbbra is elsődleges fontosságú a vásárlátogatók egészsége és biztonsága. Annak érdekében, hogy a látogatók és a kiállítók higiénikus és biztonságos környezetben találkozhassanak, a vásáron további intézkedéseket vezetnek be. Ezek közé tartozik többek között a regisztráció során a valós névvel történő hitelesítés, a helyszíni hőmérséklet-ellenőrzés, a nyilvános területek gyakori sterilizálása, valamint a konferenciák és szemináriumok közönségére vonatkozó szociális távolságtartó intézkedések.

ForrásSIAF

További információ:

A rendezvény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]