Folyamatosan zajlik a résztvevői jelentkezés a LAMIERA 2022-es kiállítására

Az esemény május 25-28. között kerül megrendezésre, a Milánó melletti Rho-ban. A lemezalakító szektor kulcsszereplői már megerősítették részvételi szándékukat.

Lamiera-2019-334-1

Javában zajlik már a 2022-es LAMIERA szervezése, ami május 25. és 28. között kerül megrendezésre. A lemezalakító szerszámgépek iparának és az ágazathoz kapcsolódó innovatív technológiáknak szentelt nemzetközi kiállítást Rho-ban, a Fiera Milano vásárterületen tartják.

A 21. alkalommal megrendezésre kerülő szakkiállítás, amelyet az UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE – az olasz szerszámgépeket, robotokat és automatizálási rendszereket gyártók szövetsége – támogatásával, a CEU-CENTRO ESPOSIZIONI UCIMU szervez, a korábbi két, 2008-ban megrendezett kiállítás sikerének megismétlésére törekszik. A helyszín változatlan, de a kétévente megrendezésre kerülő rendezvény az idők során folyamatosan bővült a bemutatott technológiák, a kiállítási terület, a kiállító cégek és a látogatók tekintetében.

A LAMIERA következő, eredetileg 2021-re tervezett, majd 2022 májusára átütemezett találkozója rendkívül pozitív környezetben kerül megrendezésre, figyelembe véve az olasz és a külföldi piacok dinamizmusát.

„Az elmúlt néhány hónap kiállítási élményéhez való visszatérés – mondta Alfredo Mariotti, az UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE vezérigazgatója – megerősítette a kiállítások fontosságát és értékét. A gépek első kézből való megtekintése, valamint a partnerekkel és ügyfelekkel való személyes találkozás az ágazat valamennyi szereplőjének közös kívánsága; így biztosak vagyunk abban, hogy a LAMIERA következő kiadása kiváló eredményeket fog elérni. A 2022-re való halasztás kényszerű döntés volt az általunk tapasztalt közegészségügyi helyzet miatt, de egyben alaposan megfontolt döntés is, amelyet erős felelősségtudattal hoztunk meg.”

„2022 májusában lesz alkalmunk és lehetőségünk egy gazdagabb és biztonságosabb kiállítást lebonyolítani, amely több kiállítót és látogatót fogad majd. Biztosak vagyunk benne, hogy a folyamatos oltási kampánynak és a bevált biztonsági szabályok betartásának köszönhetően a késő tavasz lesz az ideális időpont a rendezvény megtartására. Mi, a szervezők intenzíven dolgozunk – zárta szavait Alfredo Mariotti –, hogy egy újdonságokban, technológiai újításokban és mellékkezdeményezésekben gazdag szakkiállítást kínáljunk, és hiszünk abban, hogy sikerrel járunk. Ezt a jóslatot megerősíti a már beérkezett és a most is folyamatosan beérkező jelentkezések magas száma is.”

Lamiera-2019-413-1

Kevesebb mint hat hónappal a rendezvény előtt a szektor összes meghatározó szereplője visszaigazolta részvételét. A cégeknek számtalan jó okuk van a LAMIERA 2022-n való részvételre. Ezek között minden bizonnyal megtalálható az olasz kormány által bevezetett 4.0 intézkedés meghosszabbítása is, amely legalább 2022 végéig érvényben marad. Ez remek üzleti lehetőség minden kiállító számára, aki a LAMIERA következő kiadásán találkozik majd a végfelhasználókkal.

Gépek, üzemek, berendezések fémlemezek feldolgozásához és vágásához, csövek, szelvények, huzalok, fémszerkezeti munkák, prések, öntőformák, hegesztés, felületkezelés és készremunkálás, robotok, automatizálás, alkatrészek, tartozékok, szerszámok, rögzítőanyagok, műszaki és ipari alvállalkozások, irányítási és minőségbiztosítási rendszerek, metrológia, szoftverek, mikromegmunkálás, additív technológiák és megoldások a digitális gyár számára, energia- és termelés racionalizálás: mindezek a termékek és megoldások jelentik majd a kiállítás központját.

A kiállításon számos innovációs terület kerül majd bemutatásra: Fabbricafutura, amelyet a kapcsolódási és adatkezelési szoftvereknek és technológiáknak szenteltek; Box Consulting, tanácsadói és oktatói tér; csavarokra, rögzítő- és szorítórendszerekre összpontosító rögzítőipar; az EcoCoatech, amely a fémlemezek festési és bevonatolási folyamataival foglalkozik; a Blech Italy, amely az ipari alvállalkozói szerződésekre és szolgáltatásokra van fenntartva, valamint a Saldatech, ami a hegesztési ágazatra összpontosít.

A kiállított széles termékpaletta mellett ráadásul a LAMIERA-n nagyszámú mélyanalízis és szórakoztató kezdeményezés is szerepet kap majd annak érdekében, hogy a rendezvényen résztvevő és gépeket használó közönség a lehető legtöbbet kaphassa. A LAMIALAMIERA kezdeményezés például ismét felkínálja a lehetőséget konkrét témákkal foglalkozó konferenciák és mellékrendezvények lebonyolítására, amelyeken véleményformálók és szakértők beszélgetései, valamint a kiállítók által szervezett innovatív technológiák bemutatói lesznek megtekinthetők.

A LAMIERA 2022 tehát teljes, innovatív kiállításélményt nyújt majd, szem előtt tartva az ágazat jövőjét.

ForrásLAMIERA

További információ:

A rendezvény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]