interplastica 2022 kiállítás Moszkvában, 2022. január 25 – 28. között

Híres, nemzetközi kiállítók a fedélzeten | Számos nemzeti pavilon | Visszatér az “Újrahasznosítási megoldások” szegmens | ADDITÍV GONDOLKODÁS | Polymer Plaza előadás és fórum

interplastica_2020

Oroszország még a nehéz időkben is fontos piacnak számít a műanyag- és gumiipar számára. A kiváló minőségű és innovatív gépek, rendszerek és alapanyagok iránti kereslet továbbra is töretlen. Különösen nagy az érdeklődés a csomagolási megoldások, újrahasznosítási rendszerek és a hulladék mennyiségének csökkentése iránt. Az innovatív termékek, a jelenlegi legjobb technológiák és a közvetlen tapasztalatcsere az iparág nemzetközi szakértőivel előkelő helyet foglalnak el a felhasználói iparágakban. Az interplastica, a nemzetközi műanyag- és gumiipari szakkiállítás és vásár ezért a legjobbkor jön el, hiszen a moszkvai Expocentre AO-ban lesz megtartva, 2022. január 25-28 között. Ez Oroszország és a környező országok legjelentősebb kiállítási helyszíne.

Az iparág legfontosabb szereplői (mint például az Arburg, BMB, Dow, Engel, Erema, Haitian, KraussMaffei, Reifenhäuser, Sibur, Starlinger, Windmöller & Hölscher és a Wittmann Battenfeld) jelen lesznek kiállítóként. Ezenkívül Ausztria, Olaszország és Svájc közös standokkal képviseli magát, Németország pedig hivatalos nemzeti részvétellel hirdeti a “Made in Germany” minőség garanciáját. Összesen 26 ország 600 kiállítója lesz jelen az interplastica-n és a vele azonos időben megrendezett upakovka-n, amely Oroszország legfontosabb csomagolástechnikai- és feldolgozóipari kiállítása.

plastic_granulate_machine

Az interplastica 2022 ismét egy reprezentatív áttekintést nyújt a legújabb műanyag- és gumiipari gépekről és technológiákról, nyers- és segédanyagokról, műanyag- és gumitermékekről, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokról. Mindezen túl foglalkozik az iparág kihívásaival, tehát az “Újrahasznosítási megoldások” ismét önálló szegmensként jelenik meg, miután sikeresen bemutatkozott az előző interplastica-n.

A kiállítók kínálatát műszaki program is támogatja. Az egyik legfontosabb esemény az “ADDITÍV GONDOLKODÁS” projekt lesz, amely additív gyártást és 3D nyomtatást jelent. Itt orosz és nemzetközi szakértők vitatják meg a fejlesztéseket, a technológiában rejlő lehetőségeket és kihívásokat, míg a kiállítók a megfelelő, innovatív termékeiket és megoldásaikat mutatják be.  

product_details_recycling_material

A Polymer Plaza ismét mágnesként fogja vonzani az érdeklődőket. A nyersanyagok előállításáról, felhasználásáról és feldolgozásáról szóló beszélgetéseket és vitákat foglal magába az előadás-fórum, a látogatók számára komoly hozzáadott értéket jelent. Az egyik tematikus napot teljes egészében a körforgásos rendszerű gazdaságnak és az újrahasznosításnak fogják szentelni.

A moszkvai Expocentr AO a már bevált és folyamatosan frissített higiéniai- és fertőzéselkerülési szabályoknak köszönhetően biztonságot nyújt minden látogatónak, kiállítónak és munkatársnak. A moszkvai kiállítási központ higiéniai- és fertőzéselkerülési szabályairól további információkat EZEN A LINKEN találhat.

Forrásinterplastica

További információ:

Az interplastica hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]