Újabb tanúsítvány: Dun & Bradstreet Tripla tanúsítvány arany fokozat

Ötödik alkalommal kapott Tripla A minősítést az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

“2021-ben immár ötödik alkalommal kaptuk meg a Tripla A minősítést, mely jelzi, hogy cégünk pénzügyileg továbbra is a legstabilabb cégek közé tartozik. Ez egyben azt is jelenti, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, vállalkozásunk határidőben vagy azt megelőzően egyenlíti ki a számláit, így a M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.– Péter Szabolcs M+e ügyvezető

20211105_m+e

“A cégvezetés számára már a kezdetektől nagyon fontos alapelvként jelent meg az üzleti tisztesség és etika betartása, és persze a pénzügyi stabilitás fenntartása. Lassan 25 éve működünk ezen elvek mentén, és a jövőben is ezeknek megfelelően dolgozunk, mert hisszük, hogy hosszú távon csak így lehet sikeres egy vállalkozás.”

A tanúsítványról

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy a céggel történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta értékeli a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg szilárd alapokon áll. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

ForrásM+E

További információ:

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]