A TYROLIT a TITANS of CNC kizárólagos szerszámpartnere

A TYROLIT csoport és a TITANS of CNC, Inc. bejelentették partnerségüket a TITANS of CNC által újonnan létrehozott Grinding Academy keretében.

A technológia és az oktatás mindig is szorosan kapcsolódott egymáshoz, és segítette egymás fejlődését. A TYROLIT célja piacvezető rendszer- és megoldásszállítóként már több mint 100 éve az, hogy minden téren az élen járjon.

CC_Schwaz_Headquarter_2017_1_MDB

A TYROLIT a United Grinding csoporttal közösen exkluzív partnerséget hoz létre a TITANS of CNC-vel, hogy teljesen új módon ingyenes gyártási képzést nyújtson. A CAD; CAM, CNC és metrológia területén elért legújabb áttörések oktatásának vezető szaktekintélye, a TITANS olyan online videóalapú tananyagot kínál, amely életkortól, technikai tudástól vagy korábbi iskolai végzettségtől függetlenül bárki számára nyitott.

Egy korábbi cikkünkben már részletesen bemutattuk Tital Gilroy-t és az okokat, amiért az Egyesült Államokban és a YouTube révén nemzetközi szinten is híresség lett. Lásd: Titán sztori – a megmunkálás jövőjének elkötelezettjei 

“A technológia hihetetlenül gyorsan fejlődik, ezért fontos, hogy a legjobb eszközöket válasszuk, amelyek nemcsak ma, hanem holnap is sikert hoznak. Megtiszteltetés a TYROLIT-tal együttműködni, mivel a világ legjobb minőségű köszörülési megoldásaival rendelkeznek.” -nyilatkozta Titan Gilroy, alapító-vezérigazgató.

Gilroy a TITANS of CNC-t egy észak-kaliforniai gépműhelyként alapította, amely a repülőgépipar legkényesebb alkatrészeinek gyártására összpontosított. Azóta egyfajta valóságshow-sorozattá nőtte ki magát, amely egy világszerte elismert CNC-oktatási platform, amely mérnökök, gépészek, hobbisták, diákok és oktatók széles körének javát szolgálta.

UG_TITAN_TYROLIT

“A köszörülési alkalmazások terén szerzett taopasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy gazdag tudást és tapasztalatot halmozzunk fel a köszörülőanyagok terén. Mindig is arra törekedtünk, hogy a nagy egészet lássuk, és minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínáljunk, ne csak a szerszámot önmagában Pontosan ezért szükséges az együttműködés. Örömünkre szolgál, hogy mindenki összefog, az UNITED GRINDING és a TITANS of CNC segítségével pedig garantáltan kiváló eredményeket fogunk elérni.” – nyilatkozta Arno Pichler, a TYROLIT csoport igazgatótanácsának tagja.

Az újonnan kialakított együttműködés magában foglalja egy oktatóvideó-sorozat elkészítését, valamint az ideális köszörülési beállítás kölcsönös népszerűsítését és bemutatását, amely az Akadémia ügyfeleinek és hallgatóinak egyaránt segítséget nyújt. A titans.tyrolit.group címen hamarosan egy, az együttműködés részleteit bemutató oldal indul el, hogy az összes tartalmat összefogja, és útmutatóként szolgáljon az ügyfelek számára a különböző köszörülési megoldásokkal kapcsolatban.

ForrásTYROLIT

További információ:

A TYROLIT hivatalos honlapján.

Korábbi cikkünk: Titán sztori – a megmunkálás jövőjének elkötelezettjei

 

Megosztás
[
    ]