Szűcs József telephelyfejlesztésének megvalósítása

A Pest Megye Területfejlesztési Program keretében a Pest Megyei Fejlesztési előirányzatból megvalósult projekt keretében 100.000.000 Forint támogatást nyertünk el.

IMG_0383

Fő tevékenységünkben, a fémmegmunkálásban a CNC esztergákkal, CNC megmunkáló központokkal termeljük meg árbevételünk jelentős százalékát. Jelenlegi pályázatunkban telephelyfejlesztést valósítottunk meg.

A fejlesztés megvalósítási helyszíne: Tápiószőlős, Ceglédi út 18.

A projekt megvalósításának időtartama: 2019.05.15 – 2021.06.30.

IMG_0384

Az eredeti telephelyen elértük a maximális beépíthetőséget, a beruházás előtt komoly helyhiánnyal küzdöttünk. Zöldmezős beruházás keretében építettünk egy üzemcsarnokot 3564 négyzetméter nagyságban, mely a már meglévő telephely méreténél is nagyobb. Ezzel megnyílt a lehetőség újabb technológiai fejlesztések, beruházások megvalósítására, mely a foglalkoztatott dolgozói létszám bővülésével, az árbevétel jelentős növekedésével fog járni.

A megrendeléseknek nehezen tudunk a meglévő területtel határidőre eleget tenni, mert a rendelésállományunk meghaladja a kapacitásunkat. Világossá vált, hogy piacon maradni csak valóban magas minőségű termékek előállításával, és versenyképes áron történő értékesítésével lehet. A cégnek folyamatosan bővül export megrendelés állománya is. Jelen projekt keretében növeltük gyártási tevékenységünk kapacitásait, mellyel hatékonyabbá kívántuk tenni üzleti folyamatainkat, és ezzel növelni eredményességünket. 

IMG_0385

A pályázattal célunk elsősorban a meglévő vevői kör egyre növekvő igényeinek kielégítése, továbbá más szegmensek megnyerése. Sajnos a múltban számos olyan eset volt, amikor kapacitáshiány miatt nagy összegű munkákat nem tudtunk megszerezni, mivel kapacitásunk és infrastruktúránk már nem bírta el ezt a megrendelés mennyiséget. Csak hosszú határidővel lettünk volna képesek teljesíteni, ebben a beszállítói láncban viszont csak akkor lehet stabilan helyet foglalni, ha a szállítási időnket minél alacsonyabban tartjuk. Ehhez pedig bővíteni kellett az üzemünk méretét.

ForrásSzűcs József egyéni vállalkozó

További információ:

Szűcs József
2769 Tápiószőlős, Ceglédi út 14/G.
Mobil: 0036-30-99-55-333
Tel:  0036-53-585-509
Web: www.forgacsolo.hu
E-mail: jozsi@forgacsolo.hu

Megosztás
[
    ]