Alapkőletétel a Chevron Auto magyarországi gyárában

2021. november 18-án tartották az alapkőletételi ünnepséget a Chervon Auto leendő miskolci gyárában. A Bilfinger Tebodin közreműködésével a kínai autóipari alkatrészgyártó megkapta az építési engedélyt, és megkezdi új gyárának építését.

3D factory design

Az 50 millió eurós beruházás egy 27 ezer négyzetméteres zöldmezős létesítményt jelent. Amint üzembe helyezik, több mint 130 új munkahelyet teremt, és évente kétmillió alkatrészt gyárt majd elektromos járművekhez. A vállalat termékeit elsősorban közép- és felső kategóriás járművekben alkalmazzák.

A Chervon a koncepciótervet hazájában fejlesztette ki, így a Bilfinger Tebodin magyarországi csapata a helyi előírásoknak való megfelelést biztosította. Bár az ilyen megközelítés egyes befektetőknél gyakori, mindig előnyös, ha a végső felülvizsgálatot és honosítást egy megbízható helyi partner végzi. A Bilfinger Tebodin mérnöki tervezést és tervezési támogatást nyújtott az építési engedély megszerzéséhez.

Balról jobbra: Murányi Csaba – Bilfinger Tebodin építész, Simon Waechter – Chervon Auto - Stratégiai projektek & üzletfejlesztési vezető, Péter György - Bilfinger Tebodin épülettervezési üzletág igazgató, Rezsabek Gyula - Bilfinger Tebodin építész

Balról jobbra: Murányi Csaba – Bilfinger Tebodin építész; Simon Waechter – Chervon Auto – Stratégiai projektek & üzletfejlesztési vezető; Péter György – Bilfinger Tebodin épülettervezési üzletág igazgató; Rezsabek Gyula – Bilfinger Tebodin építész

Péter György, a Bilfinger Tebodin épülettervezési mérnökség igazgatója: “A Bilfinger Tebodin hagyományosan a gépjármű eredetiberendezés gyártók (OEM), Tier 1 és Tier 2 szállítók és gumiabroncsgyártók részére nyújt szolgáltatásokat. Az elmúlt 10 évben több mint 150 közép- és kelet-európai autóipari üzem számára hajtottunk végre projekteket. Azt kell mondanom, hogy a Chervon Auto projekt esetében az időtényező volt a legfontosabb. Az ügyféllel együtt, folyamatos kommunikációt és rugalmasságot fenntartva sikerült megoldásokat találnunk a gyors, kiegyensúlyozott döntések meghozatalára, hogy a projekt gyorsabban haladjon előre.”

Simon Waechter, a Chervon Auto stratégiai projektek és üzletfejlesztési vezetője: “A Chervon Auto elkötelezett a világszínvonalú gyártás és a kiváló minőségű termékek iránt. Megkezdtük ennek a korszerű létesítménynek az építését, és örülök, hogy a Bilfinger Tebodin a partnerünk. A vezetőség kiemelkedő elkötelezettsége, a Chervon Auto és a Bilfinger közötti nyílt kommunikáció döntő fontosságú volt a projekt sikeréhez. A Bilfinger Tebodin csapata megbízhatóan és határidőre teljesítette a feladatait és széleskörű helyi tapasztalatot biztosított, ami elengedhetetlen volt számunkra.”

ForrásBiflinger

További információ:

A Biflinger hivatalos honlapján.

A Chevron Auto hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]