Az NCT Ipari Elektronikai Kft. az EMO Milano 2021 kiállításon

A pandémia alatti első nagy volumenű nemzetközi fémmegmunkálási kiállítás az EMO, melynek idén Milano adott otthont. Ahogy 2011 óta minden alkalommal, az NCT Kft. idén is képviseli Magyarországot az EMO-n.

IMG_1827

Idén ráadásul az NCT nagy örömére szolgál, hogy már nem egyedüli magyar kiállítóként van jelen a kiállításon – a Losonczi Innovation Kft. társkiállítóként mutatja be többszörösen díjnyertes AXIS Pro mérőgépét, ezzel is növelve a magyar kiállítók számát. A két cég közötti üzleti kapcsolat több mint 2 évtizede kezdődött és az évek során egy olyan kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló sikeres együttműködéssé alakult, amire mindketten büszkék vagyunk.

A hall 7-es csarnok H17-es jelzésű standra ellátogatók megtekinthetik az NCT legújabb fejlesztéseit, a teljesen megújult egyszerűsített NCT kezelői felületet, a gépmodelles 3D grafika szimulációt, a szervóhajtásokat és szervomotorokat, az új NCT TP2529A kábeles munkadarab bemérőt. 

Bemutatásra kerül a szimultán 5 tengelyes megmunkálásra képes VD-510S nagysebességű megmunkáló központ, mely egy kéttengelyes, nagy dinamikájú, játékmentes, TORQUE motoros körasztallal van szerelve. Ennek a géptípusnak a népszerűségét is bizonyítja, hogy az NCT Taksony Szerszámgépgyárban már 300 db készült belőle.

IMG_7133

Az NCT 304 vezérlőn már használható a vállalat legmodernebb CNC programozási szoftvere, a VECTOR és az NCT HMI-be integrált szilárd test megjelenítés is. A rendszert úgy építették fel, tették nyitottá, hogy a kezelőfelületet akár az NCT, akár maga a gépépítő is le tudja cserélni vagy tovább tudja fejleszteni a saját igényeinek, illetve az adott gépének megfelelően. Ez a fejlesztés az NCT számára egy teljesen új piacot nyitott meg. Képessé váltak általa a gépépítők számára testreszabott, saját, egyedi kezelőfelületek létrehozására. Ezzel el tudják érni azokat az OEM partnereket, akik saját dizájnú CNC kezelői és programozói felülettel szeretnének megjelenni a piacukon.

IMG_9877

Elektronikájukat több fogászati gépgyártással foglalkozó cég is alkalmazza. Ebből az apropóból a látogatók megtekinthetik az NCT standon a szimultán 5-tengelyes PiDental kompakt marógépet és annak elektronikáját.

IMG_9876

ForrásNCT

További információ:

Az NCT hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]