4. IO-Link User Workshop Magyarország – Budapest

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az IO-Link User Workshop, a 2020-as online webinár forma után, újra valódi személyes workshop keretein belül!

io-link

Az IO-Link User Workshop-ok célja, hogy az ipari szektor szereplői betekintést kapjanak az IO-Link technológiába, illetve az IO-Link Community működésébe. Ezen felül megismerjék a technológia hazai meghatározó cégeit, illetve IO-Link megoldásaikat. A látogatók a gyakorlatközpontú 15-30 perces előadásokon megismerhetik az IO-Link kommunikáció működését, a protokoll újdonságait. A szakértők valós példákon keresztül mutatják be, milyen egyszerű az IO-Link technológiával felszerelt ipari érzékelők és beavatkozók konfigurálása, felügyelete, a PLC-rendszer integrálása.

A rendezvényen egy mini kiállítás is várja az érdeklődőket, ahol több cég mutatja be az aktuálisan elérhető IO-Link technológiát használó termékeit. Itt lehetőség van konkrét műszaki kérdéseket is megvitatni.

A rendezvény mindenkinek ajánlott, aki ipari automatizálásban érdekelt, legyen akár cégvezető, kivitelező, tervező vagy karbantartó is a feladatköre. Szakmai tanulmányokat (középiskola, egyetem) folytatóknak is érdekes lehet ez a nap: cégek képviselőivel és érdekes műszaki megoldásokkal ismerkedhetnek meg. A szervezők várják azon érdeklődőket, akik már használják az IO-Link technológiát, de mélyíteni szeretnék ismereteiket illetve azokat is, akiknek még új ez a technológia.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A helyszínen a védettségi igazolvány vagy EESZT applikációban a koronavírus elleni oltottságát igazoló adatok, illetve személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatása kötelező!

Helyszín

Aquaworld Resort Budapest, Amazonas terem (1. emelet)
1044 Budapest, Íves út 16.

 

A részvétel és a parkolás (autóval érkezők számára) ingyenes!

Időpont

2021. október 27. (szerda)
9:00 – 16:00

Jelentkezzen most!

 

ceglogok

 

ForrásBeckhoff Automation

További információ:

Az esemény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]