Ismét pályázhat gépbeszerzésre és telephely fejlesztésre!

Október 1-5. között ismét megnyílik a regisztráció a Magyar Multi Program előminősítési körére a „Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című, GINOP Plusz-1.1.2-21 kódszámú pályázathoz kapcsolódóan.

mmpi_logo_1080x1920

 

Egyre inkább tudatos tervezés jellemzi a kis- és középvállalkozásokat is a pályázati piacon Tóth Ádám Ferenc, a Euopean Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet (ECC) ügyvezetője szerint, ezzel áll összefüggésben, hogy az utóbbi hetekben mind több ügyfél érdeklődött a Magyar Multi Program (GINOP Plusz-1.1.2-21) iránt, amely a kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező cégeket hivatott támogatni.

Csak az sorakozhat fel a startvonal mögé, aki megszerzi az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. előminősítését, melynek birtokában a pályázatot október 11-től lehet beadni. Nagy tolongás és a keret korai kimerülése várható az ECC szerint. Fontos, hogy kérelmet nyújthatnak be a nemzetközi értékláncokban részt vevő vállalkozások, illetve azok a cégek is, amelyek külpiacra termelnek, és már most jelentős exportárbevétellel rendelkeznek.

A Magyar Multi Program részletei

A pályázaton minimum 100 millió, maximum 2,5 Mrd Ft közötti összeget lehet igényelni.

A Magyar Multi Programban való részvétel feltételei:

  • IFKA előminősítési tanúsítvánnyal rendelkezik,
  • megfelelnek az alábbi célcsoportok egyikére vonatkozó valamennyi belépési kritériumnak:
    • Nagy növekedők
    • Növekedésre képes, ígéretes vállalkozások
    • Export bajnokok
    • Beszállítók

Megvalósítási hely: Budapest és Pest megyén kívüli beruházások támogathatók!

Az időben történő felkészülést nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért kérjük, hogy fejlesztési terveit figyelembe véve, kitöltve küldje vissza a European Confromity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet ingyenes pályázati előminősítését:

Zöld Nemzeti Bajnokok

Sszintén IFKA-előminősítéshez kötött a Zöld Nemzeti Bajnokok (GINOP-Plusz-1.3.1-21) belépési küszöbe, amelyen 30 milliárd forintért szállhatnak harcba a cégek. Tóth Ádám Ferenc szerint itt is találkozik a kereslet-kínálat, de várhatóan tovább marad majd nyitva a beadás lehetősége, azaz versenyfutásra és korai felfüggesztésre egyelőre nem lehet számítani. Eredetileg már csütörtökön megnyílt volna a konstrukció, ez azonban csúszik, hiszen még nincs végleges felhívás.

Ennél a kiírásnál 20 millió és 1,5 milliárd forint között lehet forrást igényelni, 50 százalékos önerő megléte mellett.

A másik fele sem ingyenpénz, igaz, a visszatérítendő támogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik.

 


 

Kérjen segítséget a pályázáshoz! A pályázatok megírását a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban vállalja!

Az ECC eredményei: 

  • 18 éves működésünk során,
  • 131 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertünk el és számoltunk el partnereink, ügyfeleink részére,
  • több, mint 3.450 elégedett ügyfél,
  • iparági szakértőkön keresztül széles körű iparági referencia és tapasztalat,
  • nagyságrendileg 100 %-os nyerési arány,
  • közel 40 fős szakmai háttérrel.

További információ:

european

 

Tóth Ádám Ferenc
ügyvezető
info@european.hu

Megosztás
[
    ]