A DMG MORI elismeri legkiemelkedőbb beszállítóit és partnereit

Első alkalommal díjazták a beszállítóikat a “Fenntarthatóság” kategóriájában

A DECKEL MAHO pfronten-i telephelyén, a pre-EMO kiállításon és az idei DMG MORI Partnertalálkozón a DMG MORI kitüntette partnereit és beszállítóit a 2021. évi DMG MORI 2021 partnerdíjjal (volt, akit virtuálisan, volt akit élőben). Öt vállalat különösen kiemelkedő teljesítményt nyújtott az innovatív megközelítésüknek és intenzív együttműködésüknek köszönhetően: a Siemens, a Matsue Yamamoto, a Pragati Automation és a Fuchs Petrolub, valamint az Integrity Next.

dmg_mori

A DMG MORI partnerdíjat idén először adták át a fenntarthatóság terén nyújtott kiemelkedő teljesítmény elismeréseképpen. Az Integrity Next megfelelőségi platformja a teljes értékteremtési lánc során teljeskörű áttekintést nyújt a tevékenységek fenntarthatóságát illetően. Napjainkban már több, mint 200 DMG MORI TOP minősítésű beszállító használja az Integrity Next szolgáltatást az önbevalláshoz, az idei év végére ez a szám 1.500 fölé nő.

Dr.-Eng. Masahiko Mori: “A beszállítóink és partnereink kiemelt fontosságúak számunkra, a DMG MORI-nál. Stratégiailag nagymértékben hozzájárulnak a prémium gyártói státuszunk fenntartásához. A DMG MORI ezért már a kezdetektől fogva a lehető legmagasabb minőségre, a fenntarthatóságra és az innovációra törekszik. A mai díjazottak még a különösen szigorú elvárásainkat is felülmúlták.”

Christian Thönes: “Napjainkban a stabil partneri együttműködésebbek fontosabbak, mint valaha. A technológiai irányváltást – automatizáció, digitalizáció, fenntarthatóság – csak erős partnerekkel együtt lehet megvalósítani. Az ellátási lánc rugalmassága kulcsfontosságú tényezője a sikernek.”

A milánói EMO szakkiállítás (2021. október 4-9) előtt a DMG MORI összesen 25, teljes mértékben klímasemleges, csúcstechnológiájú szerszámgépet mutat be a pfronten-i Pre-EMO Show-n, 2021. szeptember 20-25. között, élőben és digitálisan egyaránt. Az érdeklődés középpontjában több, mint 10, átfogó automatizálási megoldás van munkadarabok és paletták kezelésére, cellavezérlő technológiával, valamint a TH-AGV nevű, vezető nélküli szállítórendszer a szerszámok mozgatására a szerszámgépek és a központi szerszámtároló között. További fontos jellemző az új, digitális előfizetési üzleti modell, a PAYZR. A “PAY with Zero Risk (fizetés kockázat nélkül)” használatával az ügyfelek kockázatok nélkül kiaknázhatják a frissen megjelent innovációkat, a lehető legnagyobb rugalmassággal, átlátható költségekkel és maximális tervezési megbízhatósággal.

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

 

Megosztás
[
    ]