“Több tengely” – A szintlépés záloga

“Aki nem tanul, nem halad.” – Ismét itt a jelentkezési lehetőség a Gravitás 2000 Kft. gyakorlatorientált “öttengelyes CNC programozó képzésére”. Emellett az idei évben újdonságként “többtengelyes huzalszikra forgácsoló” tanfolyammal is bűvül a képzési kínálatuk. Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt a jövő építésében!

CNC II oklevel

A Gravitás 2000 Felnőttképzési Oktatási Központ szervezésében 2019-ben, már ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Öttengelyes CNC programozó képzés. A koronavírus okozta kényszerszünet után, idén szeptember 24-én tervezik indítani  a következő öttengelyes CNC programozó képzést, de még ezt megelőzően augusztus 31-én elindul az első többtengelyes huzalos szikraforgácsoló tanfolyam.

orange

 

” A tudással sosem szabad megelégedni, pláne most, a negyedik ipari forradalom hajnalán, ahol egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a fejlődés sokkal több kihívással fog minket szembeállítani, mint amire jelenlegi tudásunkkal fel vagyunk készülve. A tanulás maga a haladás motorja – egy eszköz a jobb élethez.

Gravitás Cégcsoport –  a fémipari megoldások szakértője

 

orange

20180927_175633

Az oktatóközpontot üzemeltető cégcsoport fő profilja a precíziós alkatrészgyártás, szerszámgyártás, célgéptervezés és gyártás 1985 óta. A speciális képzések különlegessége abban rejlik, hogy a Gravitás 2000 Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a gyakorlatorientált képzések terén is, amely azon túl, hogy a zökkenőmentes, magabiztos pályakezdés egyik legfontosabb feltétele, a tudás megszerzésének egyik legszórakoztatóbb és leghatékonyabb formája. Az oktatóközpont korszerű tanműhelye modern gépparkkal, kiváló oktatókkal, hiánypótló szerepet tölt be a gépiparipari képzések terén. 

A valódi értékteremtő, elméleti felkészítésre épülő gyakorlati tanfolyamok révén a hallgatók szakmai ismeretanyagai bővülnek, így az eddigi feladataikat is magasabb szinten tudják a jövőben ellátni.

1000x500

Az öttengelyes CNC programozó képzés kiemelt előnyei

  • A tanfolyam a magas szintű elméleti ismeretek mellett ipari körülmények között biztosít gyakorlási lehetőséget egy magas felszereltségű DMU 50-es, 5-tengelyes marógépen (Blum lézer szerszámbemérő, TS649-es tapintó, Quickset, AFC, stb.).
  • A rutinos oktatók segítségével a hallgatók megismerhetik a legújabb, valamint a ritkábban használt H&H utasításokat és funkciókat, továbbá lehetőség nyílik az egyéni szakmai kérdések megvitatására is.
  • Lehetőséget nyújt a legújabb technológiai és forgácsolási megoldások kipróbálására (AFC, Trochoidal marás, HSM, stb.).
  • Bemutatja a legújabb TNC640-es vezérlés főbb jellemzőit és lehetőségeit (34059509Hotfix1).
  • Heidenhain vezérlés-specifikus oktatóközpont.
A TANFOLYAM 2021. SZEPTEMBER 24-ÉN KEZDŐDIK, JELENTKEZZEN ONLINE!

gravitas_kepzes

A többtengelyes huzalszikra gépkezelő, programozó képzés többek között az alábbi előnyökkel jár:

  • Az elméleti oktatás során megismerhetik, a szikraforgácsoló startlyuk fúrás, a többtengelyes huzalozás, huzalos esztergálás, sajátosságait, paraméter-beállítását, a huzalkiválasztás és alkalmazás (anyag-huzal párosítás), vízkezelés és karbantartás sajátosságait.
  • A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan képzett, naprakész tudású oktatók, garantálják a képzés színvonalát, általuk a hallgatók megismerhetik a legújabb, programozási és szimuláció utasításokat (IQ) és funkciókat.
  • A szikraforgácsolás emelt szintű elméleti ismereteinek tárgyalása mellett a technológia ipari körülmények közötti gyakorlását, alkalmazását Sodick gépen teszik lehetővé; egy magas felszereltségű 7-tengelyes Sodick SLC 400G, huzalos szikraforgácsoló gépen.
A TANFOLYAM 2021. AUGUSZTUS 31-ÉN KEZDŐDIK, JELENTKEZZEN ONLINE!

ForrásGravitás 2000

További információ:

A képzés hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]