A Creaform bemutatta a VXelements 9.0 verzióját

A Creaform folyamatosan fejleszti termékeit, amit az is jól példáz, hogy nemrég optimalizálta a teljes 3D szkennelési és mérési termékpalettájának alapját képező, teljesen integrált 3D szoftverplatformját, a felhasználói élmény javítása és az egyszerűbb használat érdekében. Mindemellett ráadául a felhasználók által nagyra értékelt, hatékony eszközöket is javította.

Creaform-announces-the-release-of-VXelements-9.0

A Creaform világszerte piacvezető az automatizált és hordozható 3D mérőrendszerek és mérnöki szolgáltatások terén, nemrég pedig bemutatta az VXelements platform legújabb verzióját. Számos új funkciót vezettek be, valamint a meglévőket is fejlesztették, ezzel jelentős előrelépést értek el. A VXscan, a VXinspect, a VXmodel, vagy a VXscan-R esetén kezdők és gyakorlott felhasználók egyaránt izgalmas, új és továbbfejlesztett eszközöket fedezhetnek fel, amelyek jelentősen megkönnyítik és gyorsabbá, termelékenyebbé teszi munkájukat.

A VX-család tagjainak tökéletesítése és a szoftver és hardver hibátlan együttműködése érdekében mindegyik VX-modult frissítették az ügyfelek folyamatosan változó igényeinek és a napjainkban rohamosan fejlődő iparágaknak megfelelően. Íme a legfrissebb verzió legfontosabb újdonságai:

  • Újdonság – VXelements megjelenítő: A platform ingyenes, adatmegosztásra használt része lehetővé teszi az ügyfelek vagy külsős munkatársak számára, hogy maguktól megtekintsék az adatokat, ezáltal az együttműködés is egyszerűbbé és gyorsabbá válik.
  • Okos felbontás: A legújabb generációs Creaform 3D szkennerekhez érhető el ez az új funkció, amellyel a felhasználók többféle, különböző felbontással tudnak szkennelni, ezzel a különböző részleteket, éleket, bonyolult alakelemeket jobban be lehet olvasni. A jobb minőségű felbontást többféleképpen lehet bekapcsolni: mesterséges intelligenciával, a szkenner által kapcsolva, illetve a hálózás alapján vagy egy sablonból kiválasztva.
  • VXmodel: A Hálózás simítása, a Határok kihúzása és a Határok kibővítése funkciókon kívül ez a modul lehetővé teszi a felhasználók számára a beszkennelt adatok utólagos módosítását, egyszerűen és hatékonyan.
  • VXinspect: A gyors vizsgálati eszközök, mint például az Alakzat létrehozása egyetlen kattintással, az új módszerek geometriai alakzatok létrehozására, vagy a lehetőségek jelentések készítésére, csak néhány példa azon újdonságok közül, amellyel javították a 3D vizsgálati szoftver egyszerű használhatóságát és rugalmasságát.
  • VXscan-R: Az új és rendkívül fejlett Felület funkció az Okos felbontás funkcióval együtt robotpályák létrehozására is használható, ezzel a legtöbbet kihozhatja az automatizált minőségbiztosítási megoldásokból.

“Az összes iparági piacvezetővel kialakított, rendkívül szoros kapcsolatunknak, ügyfeleink visszajelzéseinek és a folyamatos fejlesztési törekvéseinknek köszönhetően olyan funkciókat tudtunk kifejleszteni, amelyek egyik napról a másikra meg tudják változtatni a vállalatok termelési folyamatait” – magyarázza Daniel Brown, a Creaform termékigazgatója. “Meggyőződésünk, hogy mindig képesek vagyunk az ügyfeleink életét egyszerűbbé tenni, anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötni a pontosság és az eredmények terén.”

ForrásCreaform

További információ:

A Creaform hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]