Guhring System 222: 2 forgácsolóél, 22 mm hossz, be- és leszúráshoz

A Guhring a System 222-vel folytatja esztergakései, azon belül is a beszúrószerszámok palettájának bővítését. Az újdonsággal mély hornyokat lehet kialakítani, illetve használható leszúráshoz, négyzet keresztmetszetű- és keskeny, leszúró késtartókkal egyaránt. A sorozat mindegyik modellje rendelhető szerszámon keresztüli hűtéssel, vagy anélkül.

System 222 késtartó

System 222 késtartó

A négyzet keresztmetszetű késtartók széles választáka gömb alakú megtámasztással tartja a lapkát, ezzel növeli a merevséget. A leszúró késtartók a konstrukciójukból adódóan rögzítik a lapkát, a rugóval előfeszített felső tartóelemet pedig a mellékelt kulccsal lehet működtetni. A késtartók nikkelezett bevonatot kaptak, ami biztosítja az optimális kopásállóságot.

A 222-es rendszer 3 mm széles, forgácstörőkkel ellátott lapkákat alkalmaz, amelyek acél munkadarabok forgácsolására optimalizált élgeometriával rendelkeznek. A forgácstörőket és az élgeometriát sajtolással, köszörülés nélkül állítják elő, ami nagy folyamatbiztonságot eredményez.

Indexelhető lapka

Indexelhető lapka

Ezeket a FIREX-bevonatú keményfém lapkákat háromféle kivitelben lehet rendelni: kétoldalas, balos és jobbos. A 222-es rendszer lapkáit ötösével csomagolják és mindegyiken két-két forgácsolóél van kialakítva.

A 222-es rendszerű beszúrószerszámokról további információt az EBBEN A KATALÓGUSBAN olvashat online.

További információ:

A Guhring hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]