Pozitív eredményekkel zárult az EuroBLECH digitális innovációs sorozatának első felvonása

A képlékenyalakító technológiákkal foglalkozó digitális konferenciát széleskörű érdeklődés övezte, számos webinárt kínált, kapcsolatteremtési lehetőséget teremtett és betekintést nyújtott a legkorszerűbb technológiákba.

euroblech digital

Az EuroBLECH digitális innovációs sorozatának első online eseménye a képlékenyalakító technológiákkal foglalkozott. Ez volt az idei év első konferenciája, amely a nemzetközi lemezmegmunkáló iparágnak szólt. Több, mint 2.000 érdeklődő regisztrált az eseményre, és 1.384 látogató csatlakozott a platformra, a világ 70 országából. A résztvevők, a bejelentkezést követően élőben követhették a webinárokat, kapcsolatba léphettek egymással, érdeklődés esetén pedig termékbemutatókat és a kiállítók virtuális bemutatótermeit is megtekinthették. A legfontosabb iparágak a résztvevők száma alapján az általános gépgyártás, a lemezalkatrész gyártás és az autóipar volt.

Ez az új formátumú rendezvény sikeresnek bizonyult a jelenlegi helyzetben, hiszen számos résztvevő csatlakozott a világ minden tájáról, hogy megismerje a lemezmegmunkálási iparág újdonságait, a fejlődés irányait és az új megoldásokat. A legtöbb látogató Németországból, Törökországból, Spanyolországból, Olaszországból, Indiából, az Egyesült Királyságból, Hollandiából, Brazíliából, Japánból, Ausztriából, Belgiumból, Svédországból, Finnországból, az Egyesült Államokból és Lengyelországból csatlakozott az eseményhez. A rendezvényhez nagy részarányban csatlakoztak döntéshozatallal és beszerzési engedéllyel rendelkező felsővezetők is, hiszen a résztvevők több, mint 80%-a jelezte, hogy részt vesz vállalatának döntéshozatali folyamatában. 

“Elégedettek vagyunk az EuroBLECH digitális innovációs sorozat első eseményének eredményével, és minden kiállítónknak és látogatónknak köszönjük, hogy csatlakoztak hozzánk. Magas szintű elkötelezettséget tapasztaltunk és pozitív visszajelzéseket kaptunk. Természetesen az első esemény után kapott értékes véleményeket és tapasztalatokat felhasználjuk a 2021-es EuroBLECH digitális innovációs sorozatának további eseményeihez” – mondta el Evelyn Warwick, az EuroBLECH felelőse, a szervező Mack-Brooks Exhibitions részéről. “A résztvevők változatos összetétele is arról árulkodik, hogy az EuroBLECH a világ vezető platformja a lemezmegmunkálási iparág résztvevői számára. A mai helyzetben különösen fontos számunkra, hogy rendszeresen közelebb hozzuk az iparági szereplőket a kapcsolattartás és a kereskedelem elősegítése érdekében. Véleményünk szerint ez is segíti az ipar fellendülését a COVID-19 járvány okozta recesszióból” – tette hozzá Evelyn Warwick.

Az EuroBLECH digitalizálása: a webinár programja

Az iparban dolgozó szakemberek által tartott webinárok betekintést nyújtottak a résztvevők számára a legújabb, piacra kerülő fejlesztésekbe, valamint lehetőséget nyújtottak az új ipari alkalmazások megtekintésére és az azokkal kapcsolatos szakmai tanácsok kérésére. Az ipar kulcsszereplői esettanulmányok alapján kizárólagos betekintést nyerhettek az alakítástechnikával kapcsolatos legújabb technológiákba. Az esemény során 13 előadót, öt webinárt és három kiállító által szervezett termékbemutatót lehetett nyomon követni – a résztvevők csaknem 500 órányi műsoridőt tekintettek meg.

Az EuroBLECH digitális innovációs sorozat második online eseményét 2021. június 29-30 között rendezik meg, és a darabolási- és kötéstechnológiákra, valamint az additív gyártási technológiákra fog fókuszálni. A kiállítóként vagy webinárok előadóiként résztvevő, érdeklődő vállalatok már most is felvehetik a kapcsolatot a szervezőkkel.

ForrásEuroBLECH

További információ:

Az esemény hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]