Munkaerőpiaci alkalmazóképesség fejlesztése vette kezdetét a fémalapanyag, fémfeldolgozási termék gyártása ágazatban

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Iparszövetség (OKISZ) és a Dorogi Ipartestület konzorciuma a “Fémalapanyag, fémfeldolgozási termék gyártása” elnevezésű ágazatában megvizsgálja az abban működő munkaadók jelenlegi munkaerőpiaci helyzetét, az esetleges problémákra pedig egy pilot projekt keretében próbálnak megoldási javaslatokat tenni a bevont célcsoportok számára.

hero-bg

A projekt 2021. áprilisában indult és tervezetten 12 hónapig fog tartani.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretei belül megvalósuló program elején mélyinterjúk lefolytatása valósul meg.

A konzorciumi partnerek az interjúk lebonyolításához keresik az érdeklődő fémipari vállalkozásokat!

Ha szeretne bekapcsolódni, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, bővebb információ és jelentkezési lehetőség: 

Az interjúk során előre meghatározott kérdéseket tesznek fel kollégáink fémipari cégek vezető beosztású munkatársainak, az alábbi témákban:

  • Vállalkozás általános helyzetképe
  • Koronavírus okozta változások felmérése
  • A cége munkaerőpiaci helyzetképe
  • Technológiai helyzetkép
  • Kompetencia fejlesztés feladatai

A fenti témákörökben feltett kérdések alapján a jelen helyzet felmérése valósul meg és ennek megismerését követően, megoldási javaslatok kidolgozására kerül sor egy tanulmány formájában.

Az interjúsorozat lefolytatása után a kidolgozott tanulmányban javasolt munkafolyamatok megismertetése valósul meg, valamint képzések révén segítik a Kedvezményezettek a munkáltatók számára az új módszerek, ismeretek elsajátítását.

A mélyinterjú alanyainak és a területen működő vállalkozásoknak lehetősége nyílik személyes tanácsadás igénybevételére, valamint három rendezvény megvalósítására is sor kerül, ahol az elért eredményeket ismertetik az érdeklődőkkel.

 

 

 

 

 

 

 

ForrásOKISZ

További információ:

A projekt hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]