Bemutatkozik a Lemez Tech Kft. – Excenter-, hidraulikus présgépek és présadagolók szakértője

A Lemez Tech Kft., a török gyártókkal való szoros kapcsolatának és kiváló minőségű gépeinek köszönhetően, sikeresen végzi tevékenységét a lemezmegmunkálás területén.

adagoló sor, présgép, présadagoló, egyengető, lecsévélő, lemeztekercs, lemezolló logos

A Lemez Tech Kft. által képviselt márkák között olyan elismert török gyártók szerepelnek, mint az excenter présgépek gyártására specializálódott Germak Makina, vagy éppen a hidraulikus prések kiemelkedő szereplője a Hürsan Pres. Emellett az automatizált présadagolás, prés kiszolgálók legnagyobb tapasztalatával rendelkező, iparágának meghatározó szereplője, a CoilTech gépeit is forgalmazzák. Termékportfóliójukban az élhajlítóktól és lemezollóktól kezdve, a lézervágókon át a lemez olajozó berendezésig minden megtalálható.

Kevesen tudják, hogy számos globális autóalkatrész gyártó vállalat működik Törökországban, egészen pontosan 17, meghaladva így az európai átlagot. Ezek a cégek olyan ismert márkáknak szállítanak be, mint például a Mercedes, Maserati, Toyota, Renault és a Ford. Mintegy 500 Tier 1-es beszállító van jelen, illetve a Tier 2-es és 3-as szintű beszállítók száma is egyre nő. Ehhez hasonló járműiparhoz megfelelő infrastruktúrát kell biztosítani.

kompakt adagoló

A Lemez Tech gépei CE tanúsítvánnyal, magyar nyelű papírokkal, szoftverrel és kijelzővel is rendelkeznek.

Ami nagyon fontos, hogy az általuk forgalmazott gépek telepítését, beüzemelését, szervízelését és karbantartását is ők maguk végzik, rendkívül gyorsan és hatékonyan, köszönhetően a gyártóval való igen erős kapcsolatuknak és az általuk forgalmazott gépek alapos ismeretének.

Nagy hangsúlyt fektetnek ügyfélszolgálatukra és szervizükre, továbbá részletes és teljeskörű betanítási szolgáltatást nyújtanak a telepített gépek kezeléséhez. Számukra az ügyfél igényeinek felmérése, kiszolgálása és ügyfélkapcsolataik ápolása alapvető. 

Termékkínálat

C-, H-vázas Excenter prések

c-vazas + h-vazas excenter

A Germak Makina Törökország egyik vezető excenter présgép gyártója. Több mint 20 éve magas hozzáadott értékkel, szakmai tudással és vevőközpontúsággal szolgálják ki a vevők specifikus igényeit. Az excenter prések termelése Isztanbulban, a Germak gyáregységében, egy egyedülálló SHW UniForce 9 portál marógéppel történik.

A török gyártó kimondottan a nagy nyomóerejű H-vázas excenter présgépekre specializálódott. Portfóliójukban azonban megtalálhatóak a C-vázas áttétes hajtású és gyors excenter prések is.

Tevékenységüket azzal a céllal folytatják, hogy a világ minden részén jelen legyenek gépeikkel, amelyekkel a lemezek alakítása, kivágása és darabolása végezhető. 

C-, H-vázas hidraulikus prések

c-vazas + h-vazas hidraulikus

A Hürsan Pres Törökország vezető hidraulikus présgép gyártója. Lenyűgöző, testreszabott automatizált megoldásokkal váltak a hidraulikus présgépek egyik vezető gyártójává és globális beszállítójává a lemezmegmunkálás területén. A termelés a Hürsan gyárában összesen 23.000-nyi üzemterületen folyik. 

A Hürsan Pres világszerte 5 kontinens 45 országában van jelen CE-tanúsítvánnyal gyártott gépeivel, melynek többségét az európai országokba exportálja. A kiváló minőség 45 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye. Lenyűgözően fejlett, az Ipar 4.0-ra fókuszáló K+F részleggel is rendelkeznek. A Hürsan gépeivel lehetőség nyílik arra, hogy a különböző formázást és mélyhúzó technológiát igénylő alkatrészeket személyre szabott hidraulikus présgépekkel lehessen gyártani.

Lemez adagoló gépsor

A CoilTech Törökország vezető prés adagoló gépsor gyártója. Több mint 20 éve használják világszerte a CoilTech lemez egyengető, előtoló és prés kiszolgáló technológiáját. Gépeiket elsősorban présgépeknél és lemezvágó gépeknél alkalmazzák, valamint, ahol tekercselt lemez alapanyagot dolgoznak fel. Hidraulikus lecsévélőik akár 20 tonna teherbírással is elérhetők.

A CoilTech világszerte közel 60 országában van jelen. Nagy tapasztalattal rendelkeznek és a legjobb minőségű német elektronikai anyagokat és kiegészítőket használják, így az iparág meghatározó szereplőjévé váltak.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit egyebek mellett az is igazol, hogy együtt dolgoznak a hidraulikus rendszereket és vezérlőrendszereket gyártó Bosch Rexroth-tal és Siemens-szel, valamint a megbízható és pontos előtolás érdekében SICK enkódert használnak gépeikben.
 

Az Ipar Napjai kiállítás a présgép beszerzés tekintetében jelentős esemény egy vállalat számára. 2019-ben a Lemez Tech Kft. is rész vett a kiállításon, amely rendkívül sikeresen zárult számukra. 

orange

 

Amennyiben a fenti gépek felkeltették érdeklődését, a 2021. július 12-én nyíló „A MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA” című, GINOP PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú pályázaton való részvételhez a Lemez Tech Kft. minden szükséges dokumentumot rövid határidőn belül rendelkezésre tud bocsájtani.

 

orange

A Lemez Tech csapata egyedi megoldások széles skáláját kínálja. Biztosítják Önt, hogy elégedett lesz gépeik minőségével, a gyors szállítási idővel, versenyképes áraikkal és szerviz szolgáltatásukkal.

ForrásLemez Tech

További információ:

A Lemez Tech Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]